Frederique Rekers
Frederique Rekers Interieur 22 mrt 2021

5 mooie voorbeelden van een bartafel om je wederhelft te overtuigen

Jij wilt een bartafel, je partner niet. Lastig maar niet onmogelijk want in dit artikel geven we prachtige voorbeelden van bartafels waarmee jij hem of haar in no time hebt overtuigd.

Misschien is het je al opgevallen maar ze duiken steeds vaker op in de Nederlandse keukens. Het heeft vele voordelen en staat vaak ook erg goed in je keuken. We gaan beginnen bij de meest logische reden waarom jouw partner misschien geen bartafel wil, namelijk: geen plek.

Geen plek voor een bartafel

Oké, fair point maar laat je niet zomaar uit het veld slaan. Er zijn namelijk erg veel ‘mini’ bartafels en zelf uitklapbare versies waar je dus een groot deel van de tijd geen last van hebt. Zo kan je zelfs van kleine ruimtes maximaal gebruik maken.

Het is bijna weekend! Tijd om met je eigen thuisbar aan de slag te gaan


Deze is inklapbaar en is daarom dus erg ruimtebesparend. Hij is gemaakt van hout en geeft een industriële look in huis. Hij kost bij Blockdesign.nl €166,95 en als je hem inklapt merk je er niks van in je ruimte.

Het is niet handig

Zeker wel! Helemaal als ze multifunctioneel zijn. Een bartafel en opslagplek in één klinkt ideaal en dat is het ook.

Deze tafel heeft aan de zijkant, in plaats van poten, een paar vakken waar je spullen in kan opbergen. Denk aan servies of kruiden maar ook leuke plantjes zullen hier goed staan. Deze kost €89,99 en je koopt hem hier.

Buiten bartafel

Mocht je het er nou niet door krijgen om binnen een bartafel neer te zetten, dan kan je altijd nog gaan voor eentje in de tuin.

5 tips voor het combineren van stijlen (als je partner en jij een andere smaak hebben)


Deze is (wederom) gemaakt van hout en staat goed in elke tuin. Handig voor als je veel wilt borrelen in de zomer of houdt van barbecuen. Bovenstaande bartafel is zelfgemaakt dus de reden ‘te duur’ valt ook meteen weg.

Wees creatief met wat planken of koop er zelf een bij een tuinwinkel in de buurt.

Bijzondere bartafels

Als je even wat anders wil is deze marmeren variant prachtig in je interieur. Dit zou je zelfs als vervanging kunnen gebruiken voor de eettafel (ook weer een extra reden waarom er wel plek voor is😉). Bartafel erin, eettafel eruit.

Wauw, deze bartafel heeft een simpele witte bovenkant maar een hele bijzonder zijkant. Ze hebben hier gekozen voor tegels met een prachtig patroon erin. Wees creatief en geef hem een kleurtje of kies ook voor bijzondere tegels zoals hierboven.

Waarom je áltijd ruzie met je partner hebt in de IKEA (volgens psychologen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 mooie voorbeelden van een bartafel om je wederhelft te overtuigen
Sluiten