Voor de feestdagen: zo style je een bar cart voor je volgende feestje

Een bar cart staat feestelijk in je interieur ├ęn is natuurlijk ook handig voor ieder feestje. Wij hebben daarom wat leuke looks uitgekozen voor de feestdagen om jouw bar cart mooi in te stylen. Of het nu met de kerst is, nieuwjaar of ieder ander feestje, jouw bar cart met lekkere drankjes zal nog meer in de belangstelling staan.

Voor de feestdagen kom je al snel uit bij gouden of zilveren accenten wat je ook terugziet in de idee├źn hieronder. Het leukste is natuurlijk als je bar cart matcht met jouw feest interieur.

Style je bar cart voor een feestje

Voor de kerst

Met kerst kan je niet fout gaan met kerstlichtjes en een slinger van kunst dennentakken voor een groene kerst look. Ook leuke Merry Christmas letters staan leuk op je bar cart en voor een elegante look kan je voor zilveren of gouden letters kiezen.

Weet je nog niet welke stijl of kleur je voor jouw kerst interieur wilt? Doe dan inspiratie op aan een van deze kersttrends.


Met kerstcadeaus stylen is ook altijd een leuke manier om de kerstsfeer in huis te brengen (of met kerstballen). En wat wij zo leuk vinden aan deze bar cart zijn de grote sokken die eraan hangen waar ook weer cadeautjes uitsteken.


Als je niet zo van alcoholische drankjes bent maar wel van warme dranken dan is dit een betere look. Style kerst accessoires op je bar cart zoals rendier beeldjes en kerstman decoratie. En wat lekkere kerstkoekjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken voor een gezellige vieruurtje.

Style bijvoorbeeld ook een mooie kerst mok vol marshmallows op een paar dikke boeken en jouw bar cart staat er knus bij.

Voor Nieuwjaar

Goud en champagne, de combinatie die je terug wilt zien op jouw bar cart met Nieuwjaar. Als jouw bar cart geen gouden kleur heeft kan je hem makkelijk in gouden accenten stylen met champagneflessen, glazen of accessoires in de vorm van sterren.

Daarnaast is een ice bucket voor je champagneflessen ook ideaal: het ziet er leuk uit en je hebt je champagne klaar staan voor middernacht.

Voor ieder ander feestje

Een idee om je bar cart echt op te fleuren is door hem mooi met bloemen te decoreren. Een florale look is vooral leuk voor een high tea of een fruitig cocktailfeestje.

Je kan ook helemaal voor een fruity look gaan door je bar cart met citroenen, limoenen of andere citrusvruchten te versieren. Zo geef je je cart een frisse uitstraling en heb je de ingredi├źnten voor je cocktails bij de hand.


Voor een klassiek elegante bar cart zijn witte bloemen een goede keuze. Zeker als jouw cart gouden accenten heeft springen die nog mooier ertussenuit. Ook wit marmer past mooi bij goud.

15 schoencadeaus (onder de 10 euro) waarmee Sinterklaas een feestje wordt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ELLE Decor

Reageer op artikel:
Voor de feestdagen: zo style je een bar cart voor je volgende feestje
Sluiten