Het interieur van deze te gekke barnloft in Amsterdam móét je zien

Vaak schrijven we over huizen in Scandinavië, Australië of andere verre oorden. Maar we proberen het steeds vaker wat dichter bij huis te zoeken en dat lukt aardig. Er zijn zulke gave huizen te vinden in ons eigen kikkerlandje! Vandaag delen we deze prachtige barnloft in Amsterdam met jullie. Enjoy!

Scroll snel naar beneden voor een kijkje van binnen.

Deze te gekke barnloft in Amsterdam heeft een mix van een modern en Scandinavisch interieur, met hier en daar een aantal elementen met een eclectische sfeer.

Tip voor meer kleur in huis: zet verschillende boeken en magazines met gekleurde kaften tegen elkaar of maak stapels in een wandkast. Verspreid dit over een gehele ruimte (zoals in de home office hierboven) en je hoeft eigenlijk niks meer aan de ruimte te doen qua styling en accessoires.

De barnloft heeft een prachtig hoog plafond! Daardoor lijkt de ruimte een stuk ruimer. Bovendien bestaan de muren bijna helemaal uit ramen waardoor er ook nog eens een flinke dosis daglicht naar binnen komt. Wij schreven trouwens een handig artikel over hoe je zelf een hoog plafond kunt faken, mocht jouw huis er helaas niet in het bezit zijn van zo’n torenhoog plafond.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Deze prachtige loft is te huur als locatie voor fotoshoots, commercials, film- en televisieproducties en zakelijke events via Loes op Locatie.

Reageer op artikel:
Het interieur van deze te gekke barnloft in Amsterdam móét je zien
Sluiten