Maartje Wieling
Maartje Wieling Spots 19 mrt 2017

Toe aan een beetje kleur? Dan móét je naar dit hotel in Madrid

Why not? Moeten de ontwerpers van Barceló Torre de Madrid Hotel gedacht hebben. We geven gewoon álles een vrolijk kleurtje. En dat pakt bijzonder goed uit.

Scroll snel door en laat je inspireren door deze heerlijke dosis vrolijkheid! Wie weet haal je er nog wat kleurinspiratie uit voor in je eigen huis.

Hoe cool is deze zwart-wit gestreepte beer middenin de lobby van het hotel? De ontwerpers hebben duidelijk alle remmen losgelaten tijdens de styling. Zo veel verschillende kleuren, zo veel verschillende materialen, maar tóch een geheel. Dit komt vooral doordat er wel in het gehele hotel dezelfde stijl is aangehouden. Overal zie je verschillende elementen, maar de rode draad is altijd luxe en elegantie.

Luxe en elegantie straal je uit met velours en donkere kleuren, maar ook met goud. Als je deze twee ook nog eens samenvoegt heb je (letterlijk) een gouden combinatie te pakken. Het goud zie je terugkomen in kleinere details en accessoires, maar ook in grotere element zoals de prachtige toonbank.

Één of twee schilderijen..? Dat is het leuke aan spiegels, ze weerkaatsen het beeld aan de overkant. Hiermee kun je slim spelen. Je kan bijvoorbeeld zorgen voor meer kleur of een ruimte wat groter laten lijken.

Een home office met kleur zorgt voor meer creativiteit. Net als een heerlijk groot raam waardoor je af en toe lekker naar buiten kunt staren.

Psst.. Vind jij die plant daar in de hoek ook zo tof? Dat is de bananenplant. Benieuwd naar wat handige verzorgingstips en inspiratie? Check het hier.

Reageer op artikel:
Toe aan een beetje kleur? Dan móét je naar dit hotel in Madrid
Sluiten