Renée Leeuw
Renée Leeuw Lifestyle 2 sep 2020

Grappig: dit zegt de bank in jouw woonkamer over je persoonlijkheid

Het zal niet de eerste keer zijn dat je ons hoort zeggen dat de inrichting van je huis een klein stukje van jezelf is. We zijn geen waarzeggers, maar we kunnen dus wel aan jouw interieur aflezen wat voor persoonlijkheid je hebt. Dít zegt de bank in jouw woonkamer over je persoonlijkheid.

Oké, je moet dit artikel natuurlijk een beetje met een knipoog lezen, maar dit is dus wat jouw bank zegt over jou.

Dit zegt jouw bank over jouw persoonlijkheid

1. De Chesterfield

Bij jou thuis staat er sowieso een goede fles whiskey in de drankkast. Wacht, kast? Welnee je stopt zo’n verzameling toch niet weg achter gesloten deuren? Bij jou staan de flessen te pronken op zo’n stoere home made barcart. Je kan trouwens ook enorm genieten van een goede fles rode wijn, een lekker kaasplankje en een goed boek.

> Lees ook: Volgens een expert moet je zo je leren bank schoonmaken

2. Elke willekeurige Ikea-bank

Je bank is niet je trots, maar je bent er wel content mee. Met de wijnvlek op de kussens ben je echter minder blij, maar ach, no worries: gewoon een kwestie van kussens omdraaien en geen haan die erom kraait. Verder ben je dol op alle IKEA-hacks.

Sowieso ben je altijd op zoek naar de laatste trends op gebied van mode, interieur en lifestyle. Het liefste een beetje budget. Niet dat je die allemaal direct toepast, maar je wil het wel allemaal weten.

3. Het tweedehandsje

Onkruid vergaat niet en dat geldt wat jou betreft ook voor meubels. Jouw bank kwam gewoon van opa en oma, maar dat zie je echt niet. Gewoon een beetje opnieuw opvullen, nieuw stofje erom en jij bent weer gelukkig.

Waar je nog meer gelukkig van wordt? Rommelmarkten, Etsy, Marktplaats, de kringloopwinkel, de IJhallen en andere vintage parels. Oh ja, en op Koningsdag loop jij met een biertje in de hand op zoek naar unieke finds.

4. De hoekbank

Je hebt alvast maar een grote bank gekocht, want ergens in de toekomst gaat hier een hele familie bijeenzitten. Je droomt nu al van de eindeloze film- en spelletjesavonden met het hele gezin en aanhang. Dat kan allemaal bij jou thuis, want jij hebt een hoekbank en een enorme tv plus dvd-speler plus playstation (ook al weet je eigenlijk niet hoe die werkt) plus het beste geluidssysteem.

5. De bank die verdwijnt onder de kussens

Wat is een bank zonder kussens, right? Soms vergeet je zelf de kleur van de bank helemaal door al die kussens. Of er naast die kussens nog plek is om op de bank te zitten? Eigenlijk niet, maar ach je bent toch single dus er hoeft alleen maar plek te zijn voor jou.

6. Wit, witter, witst

Sommigen zeggen dat je smetvrees hebt, maar jij snapt daar niks van. Alsof het een wereldwonder is dat jouw bank nog steeds wit is. Iedereen kan toch zijn bank wel schoon houden?

9. De slaapbank

Mensen met een slaapbank in huis zijn creatief, positief en denken in oplossingen. Bij jou is het glas altijd half vol. Heel prettig! Regent het en moet je zo naar je werk? Geen probleem, dat betekent dat jij de planten in je tuin geen water hoeft te geven deze week. Geen ruimte in huis? Dan zorg ik toch gewoon dat ik kan zitten en slapen met één meubel? Simple as that.

En.. komt het een beetje overeen of zitten we er helemaal naast?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grappig: dit zegt de bank in jouw woonkamer over je persoonlijkheid
Sluiten