Geniaal! In deze winkel kan je een nieuwe bank testen in hun bioscoop

Een bank kopen is spannend omdat je niet weet hoe lekker de bank écht zit. Interieurmerk FEST brengt daar nu verandering in. Voordat je een bank koopt, mag je dat model uittesten in hun eigen mini-bioscoop. Zo ben je er tenminste zeker van dat je tijdens je Netflix-avonden heerlijk kunt hangen op jouw nieuwe bank.

Benieuwd geworden? Scroll dan snel verder om een glimp van de bioscoop op te vangen.

Een nieuwe bank écht testen

Zelf kocht ik ongeveer een half jaar geleden een nieuwe bank. In de winkel heb ik er een paar keer op gezeten, en dat was prima. Maar nu we een half jaar verder zijn, had ik 100% voor een andere bank gekozen. Deze bank is totaal niet Netflix-proof. En ik ben niet de enige die daar last van heeft.

“Wanneer je een bank uitprobeert in een winkel zit je vaak stijf en rechtop, terwijl je thuis meestal op de bank hangt en Netflix of een film kijkt. In onze minibioscoop zetten we de bank van je keuze voor je klaar en kun je een film of serie kijken. Op die manier ervaar je écht hoe de bank zit, voordat hij bij je thuis staat”, vertelt Femke Furnée, oprichter van FEST.

Rood velours (net als in de bios)

De banken die je in de mini-bioscoop kunt testen zijn ook nog eens extra speciaal. Voor de ultieme bioscoop-ervaring zijn alle banken bekleed met een rood velours stofje. Net als in de échte bioscoop dus. En dat ziet er zo uit:

fest amsterdam bank kopen
Bron: FEST

Staat een bank kopen toevallig nog op jouw to do list, of ben je overtuigd na het zien van die bioscoop? De nieuwste FEST-winkel mét mini-bioscoop is vanaf nu geopend aan De Clercqstraat 44 in Amsterdam-West.

Meer lezen over banken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geniaal! In deze winkel kan je een nieuwe bank testen in hun bioscoop
Sluiten