Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 12 feb 2020

Hotspot: bij Bam Boa in Amsterdam waan je je in de bohemian hemel

Koffie drinken in een leuk lunchtentje doen we maar al te graag. Al helemaal als dat restaurant een heerlijk interieur heeft wat ervoor zorgt dat je eigenlijk niet meer weg wilt. En daar zijn er nogal wat van!

Bam Boa in Amsterdam

Bam Boa is een plek waar je kan aanschuiven om te brunchen, lunchen en dineren, maar ook voor een lekkere cocktail. Maar naast de lekkere gerechten en drankjes, is ook over het interieur nagedacht.

Boho, rust en droogbloemen

Bam Boa is een oase van rust door de bohemian interieurstijl. Alle items in het restaurant zijn in hetzelfde kleurpalet van beige tinten gehouden, waardoor het geheel overzichtelijk en rustig blijft – ondanks de vele accessoires.

De rustieke meubels van riet en gouden tafeltjes vormen samen een mooie combinatie. Elk tafeltje is voorzien van een mooi vaasje met daarin droogbloemen. Lekker makkelijk, want die vergaan niet zo snel.

De muur heeft een eigenzinnig behang wat goed matcht met de vloer. De twee stroken zorgen ervoor dat er iets spannends op de muur gebeurt, maar het niet te druk wordt.

Ook leuk: de asymmetrische wandversieringen. De spiegels hangen door elkaar heen, maar vormen toch een mooi geheel aan accessoires.

Oh, en we moeten het ook nog even hebben over de lampen-game. Want jongens, die is erg sterk! Middenin het restaurant is een groep van rieten lampenkappen die perfect passen bij de spiegels aan de muur.

Gouden accessoires

We zijn ook groot fan van de mooie accessoires die je door het hele restaurant vindt. Gouden kandelaars, vaasjes en fotolijstjes wisselen elkaar af.

Wij krijgen geen genoeg van de mooie items in het restaurant. Een interieur dat ons spontaan in katzwijm doet vallen en doet denken aan een warme zomeravond, lieve mensen en romantische liedjes.

Waar vind je Bam Boa?

De koude dagen zat? Breng dan een bezoekje aan Bam Boa en je kan er weer weken tegenaan. Je vindt het restaurant aan de Weesperzijde 135 in Amsterdam.

Meer toffe restaurants

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: bij Bam Boa in Amsterdam waan je je in de bohemian hemel
Sluiten