Door dit fijne balkon beginnen de lentekriebels ongetwijfeld bij je te borrelen

Wakker worden van de ochtendzon op je gezicht, het frisse briesje dat met de gordijnen speelt en die allereerste keer dat je zonder jas naar buiten kunt. De lente is heerlijk – en hoe geniet je thuis nu meer van het voorjaar dan met een fijn balkon?

Het buitenstekje van dit appartement ziet er zó knus uit, dat wij niet kunnen wachten tot de lente dan ook echt officieel is aangebroken. Maar voordat we je het balkon laten zien, geniet ook even van de rest van het interieur.

Het eclectische interieur van dit Zweedse appartement is er eentje om door een ringetje te halen. Een fijne combinatie van meerdere prints, stoffen en warme kleuren. Vooral de marmeren salontafel is een favoriet hier! Het donkergroene oogt chique met de paarse bank en de goudaccenten.

Door geen deuren te plaatsen, creëer je meer openheid, lichtinval en het gevoel van ruimte. Ideaal als je bijvoorbeeld klein woont en je je huisje groter wil laten lijken.

Waar we de laatste maanden het liefst de hele dag binnen bivakkeerden in ons zelfgemaakte fort van warme dekens, is het met de komst van het voorjaar weer tijd om de ramen en deuren open te gooien. En hoe heerlijk is het als je vanuit je slaapkamer zo dit fijne balkon opwandelt? Dat wordt vechten wie het bankje claimt!

>> 11x styling inspiratie van Scandinavische balkons

LEES MEER
En nu de zon weer meer gaat schijnen, is het ook een goed moment om je mouwen op te stropen en te testen hoe groen jouw vingers nou zijn. Met je eigen moestuin bijvoorbeeld!

>> 8x inspiratie voor een fijne moestuin (ook op het balkon)

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
Door dit fijne balkon beginnen de lentekriebels ongetwijfeld bij je te borrelen
Sluiten