Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 15 mei 2018

Hebben! Met deze Balkon BBQ kan je lekker op je balkon barbecueën

Stop waar je mee bezig bent. Dacht je altijd dat je balkon te klein was om je barbecueën? Think again, want wij hebben dé barbecue gevonden die minimale ruimte in beslag neemt: de Balkon BBQ.

Met dit heerlijke zonnetje kunnen we niet wachten tot we na een lange werkdag de tuin in kunnen om de barbecue aan te steken. Het liefst met een hele vriendengroep, fijne muziek en het lekkerste eten. Maar als je op driehoog met een klein balkonnentje woont, kan dat nog wel eens lastig zijn. Waar ga je je barbecue neerzetten zonder zelf volledig uitgerookt te worden? En nog belangrijker: blijft er nog wel plek over om te zitten, of is de kans dat je je benen verbrand aan dat hete ding?

Hebben: de Balkon BBQ

Daarom een ode aan de Balkon BBQ. Deze handige uitvinding komt van de webshop ditverzinjeniet.nl. De website doet zijn naam eer aan, want de man (of vrouw) die een barbecue aan het balkon verzonnen heeft is geniaal. Zo wordt barbecueën op zeven hoog toch ineens een eitje!

roomed-balkon-bbq
roomed-balkon-bbq

Zoals je ziet zet je de barbecue niet op de grond, maar je hangt ‘m aan de balustrade. Hij bestaat uit een vak voor houtskool, een rooster en een handig ophangsysteem. Enne, als je de bak in de winter niet gebruikt als barbecue kan je er óók planten in doen. Dat vinden we nog eens leuk!

Wegens succes is ‘ie op dit moment uitverkocht, maar 6 juni wordt er weer een nieuwe vracht verwacht. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van de nieuwe levering.

Maak je balkon helemaal af

Combineer de balkon BBQ met deze slimme tafel die je ook aan de balustrade hangt. Ideaal om hapjes op neer te zetten. Enne, wat vind je van deze wijntafel in het park? Hebben!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! Met deze Balkon BBQ kan je lekker op je balkon barbecueën
Sluiten