Een bakstenen muur als pronkstuk in de woonkamer

Dit moderne appartement in Kiev is gerenoveerd door de architecten van FORM. De ruimtes zijn tot in detail afgewerkt met een mix van strakke én authentieke elementen. Die bakstenen muur… geweldig!

Hou je er van om onderuitgezakt op een enorme zachte bank te ploffen met een Netflix filmpje? Dan vind je de woonkamer waarschijnlijk nu al te gek.

stenen muur

De authentieke bakstenen muur vinden wij wel hét pronkstuk van deze ruimte. Hij is super groot en staat midden in de kamer. Het is een statement in de woonkamer. Niet te missen deze muur!

lounge bank

Kijk, op deze bank passen jij en je vrienden met gemak! Dit exemplaar is namelijk maar liefst vijf meter lang. En… zie jij jezelf hier al loungen?

gele kamer

Handig wanneer je jezelf even wil afzonderen: met een schuifdeur kun je een ruimte gemakkelijk opdelen.

houten wand

In de gang kun je zien dat het mixen van stijlen zorgt voor een spannend contrast. Het strakke beton van de vloer en het warme hout van de muur vormen een mooie balans.

moderne keuken
krijtbord

De keuken heeft een enorm krijtbord over de gehele lengte. Handig toch voor als je iets vergeet? Ook hier komt een stukje van de bakstenen muur terug. Heel leuk dat het pronkstuk overal in de woning te zien is!

houten vloer
grijze kamer

Zoals je kunt zien zijn de slaapkamers enorm verschillend. De eerste kamer is erg natuurlijk. Wij krijgen bij het zien van deze ruimte een beetje het gevoel alsof we in een hutje op Bali zitten. Heel rustgevend dus! De andere slaapkamer is heel modern en strak.

hoge spiegel

Door de gehele woning lopen lichtbalken langs het plafond; een toffe, industriële manier om je huis te verlichten. Ook hier zijn natuurlijke en moderne elementen gemixt.

Meer zien

Nog een paar foto’s van de fantastische bakstenen muur…

Architecten: FORM
Fotograaf: Bezuglov

Reageer op artikel:
Een bakstenen muur als pronkstuk in de woonkamer
Sluiten