Bakstenen muren stelen de show in dit Scandinavische appartement

Bakstenen muren, wij zijn er dol op. Het geeft de ruimte een stoere en industriële look. Daarnaast geeft het een huis meteen karakter. Dit Scandinavische appartement heeft daar dan ook goed gebruik van gemaakt!

Dit Scandinavische huis heeft namelijk niet één maar wel twee bakstenen muren in de woonkamer. Toch oogt het niet te druk, omdat de basis van het appartement heerlijk wit is gehouden. Kijk maar met ons mee!

We beginnen deze tour in de open keuken. Doordat er een andere vloer ligt dan in de rest van het huis voelt het toch als een aparte ruimte. Met witte kastjes, witte metrotegels én witte muren voelt de keuken lekker fris en ruim.

Om ruimte te besparen is gekozen voor een inklapbare tafel. Zo kun je veel vrienden uitnodigen voor een diner, maar staat de tafel niet in de weg wanneer je alleen bent. Met een paar Scandinavische stoelen en een stijlvolle lamp wordt de eettafel afgemaakt.

Het woongedeelte voelt heel ruim door de slimme opstelling. Door te kiezen voor een ‘open’ indeling ontstaat er een ruimtelijke look. Ook voor de meubels is gekozen voor een lichte witte basis waardoor de bakstenen muren het absolute aandachtspunt zijn.

Soms heb je van die hoekjes in huis die erg lastig te stylen zijn. In dit hoekje is een prachtige kast gezet die meteen zorgt voor meer opbergruimte. Heb jij thuis ook van die hoekjes en kan je wel wat tips gebruiken? Bekijk dan even dit artikel.

De slaapkamer is in tegenstelling tot het woongedeelte niet wit. Hier is gekozen om liefelijke pasteltinten toe te passen voor een warme en zachte look.

>> Inspiratieboost: een minimalistisch nachtkastje

Aansluitend aan de slaapkamer vinden we dit sfeervolle balkon dat uitkijkt op een binnenplaats. Zo zie je dat string lights, een aantal planten en een kleed al veel verschil kunnen maken.

Als laatste is ook de entree een echt plaatje. Wij zijn helemaal fan van de prachtige tegels op de vloer. Deze zorgen meteen voor een warm welkom! Benieuwd waar deze tegels nog meer tot hun recht komen? Bekijk hier de vier beste plekken voor bijzonder tegels.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Bakstenen muren stelen de show in dit Scandinavische appartement
Sluiten