Een bakstenen muur is mooi, maar wat dacht je van een bakstenen interieur?

Een bakstenen muur is mooi, maar wat dacht je van een bakstenen interieur?

Een bakstenen muur: het blijft een interieurwens die voor de meeste mensen onbereikbaar is. We dromen erover, verzinnen manieren om het te faken, maar toch blijft the real deal het allermooist. En dit huis heeft niet alleen die echte bakstenen muur, het heeft een heel bakstenen interieur!

Naast de muur, bestaat ook het plafond uit de robuuste stenen. En de muur loopt niet door in één kamer, maar meerdere kamers zijn voorzien van een bakstenen muur. Kijk je mee?

Bakstenen zijn industrieel en gelakt hout is juist klassiek. Toch worden deze twee uiterste hier prachtig gecombineerd.

Zie je hoe de lijsten met kunst hier eigenlijk totaal niet bij elkaar passen? En toch is het een geheel. Door verschillende maten in één vorm te hangen (in dit geval een vierkant), is je gallery wall toch een mooie eenheid.

Het huis heeft door de bakstenen voornamelijk een roodbruine roestkleurige basis. Dit wordt perfect gecombineerd met warme kleuren die terugkomen in de koperen lamp en het Perzische tapijt.

Het balkon voel je al een beetje aankomen als je nog binnen bent. Door de vele planten bij de doorloop naar het balkon wordt er binnen al een natuurlijke buitensfeer gecreëerd.

>> 4 redenen waarom je nú meer planten in huis moet halen!

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Fantastic Frank