Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 27 jan 2021

Zwart, marmer en goud: dit zijn de opvallende badkamertrends van 2021

Is jouw badkamer toe aan een update? Met de badkamertrends van 2021 zit jij helemaal goed en kan jouw badkamer er weer een hele tijd tegenaan.

Of je nu een kleine badkamer hebt of alle ruimte hebt voor een echte welness met een vrijstaand bad en dubbele wastafel dat maakt niet uit. Met de trends van 2021 kan jij de badkamer van je dromen realiseren. Wij hebben onze favoriete trends voor je verzameld.

Dit zijn de badkamertrends 2021

Marmer in de badkamer

Marmer is hip en ook wij zijn er gek op. Marmeren tegels, een marmer bad of een marmeren wastafel. Je kunt je hele badkamer in marmer realiseren of kiezen voor een klein detail.

En of je nu kiest voor wit marmer of voor een bijzondere look met grijs of zwart marmer, je krijgt hoe dan ook een badkamer met een chique, luxueuze uitstraling.

Bijzondere tegels

Steeds meer mensen durven te experimenteren met de tegels in de badkamer. We zien al allemaal bijzondere vormen voorbijkomen, maar de hexagon tegel is ongetwijfeld het populairst.

En wat zijn wij dol op die kleurrijke tegels in de badkamers: groen, roze of zelfs geel. En wat dacht je bijvoorbeeld van deze badkamer in een terrocotta kleur? Kleur in de badkamer mag en zo creëer jij een unieke badkamer helemaal in jouw stijl.

Gouden kranen

Zwarte kranen en sanitair is nog steeds populair, maar de gouden kranen zijn aan een inhaalslag bezig. Mat gouden kranen of juist blinkend in de hotel chic stijl, goud mag en is in 2021 absoluut niet kitscherig meer.

Extra tof is het om deze trend te combineren met de marmertrend en zo heb jij een unieke en luxe badkamer om de dag heerlijk in stijl te beginnen.

Donkere kleuren in de badkamer

Zwart verovert al wat langer de badkamers. Maar in tegenstelling tot eerdere jaren hebben we het nu niet over zwart sanitair of zwarte douchewanden.

Met donkere badkamers bedoelen we ook echt donker. Zwarte muren, een donkere badkuip en wastafel en zelfs donkere plafonds. In 2021 gaan we deze badkamertrend vast nog meer zien en dat vinden wij helemaal niet erg.

Door de donkere kleuren creëer je in de badkamer een geborgen sfeer en is dit een heerlijke plek om te ontspannen en te relaxen bij een warm bad of een uitgebreid beauty ritueel.

Een slimme badkamer

Ook de slimme technologie verovert in 2021 onze badkamers. Smart verlichting, spiegels en douchewanden zonder condensvorming tot slimme douchesystemen waarmee je water bespaart. Zo heb je niet alleen een mooie badkamer volgens de laatste trends maar is je badkamer ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Meer 2021 trends om in de gaten te houden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwart, marmer en goud: dit zijn de opvallende badkamertrends van 2021
Sluiten