Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 12 feb 2020

Zo maak je je badkamerspiegel schoon met natuurlijke producten

Spiegeltje, wie is de mooiste van het land? Nou, dat kun je dus niet zien met een vieze spiegel. Daarom zijn dit een aantal manieren om je badkamerspiegel schoon te maken met natuurlijke producten.

Want het verkeerde schoonmaakmiddel kan al snel zorgen voor strepen op de spiegel en dat willen we liever niet. Met deze producten kun je nooit de mist in gaan.

> Lees ook: 37 tips over schoonmaken waardoor jouw huis vanaf nu brandschoon is

Badkamerspiegel schoonmaken

Maak gebruik van een citroen

Een plantenspuit, een kop water en een citroen. Dat is alles wat je nodig heb voor een effectief schoonmaakmiddel voor je badkamerspiegel. Doe ongeveer drie eetlepels citroensap in de plantenspuit en voeg daaraan een kop water toe. Schut even flink en done!

Spuit dit schoonmaakmiddel op de spiegel en maak schoon met een microvezel doekje. Zorg er wel voor dat je dit schoonmaakmiddel snel opmaakt, want na een paar weken zal het bederven.

> Lees ook: Schoonmaken met citroen: dit krijg je er allemaal mee schoon

Badkamerspiegel schoonmaken met azijn en water

Een andere simpele oplossing is het gebruik van azijn en water. Doe, in een plantenspuit, dezelfde hoeveelheid water en azijn bij elkaar. Mix het even goed door elkaar en je hebt een prima schoonmaakmiddel voor je spiegel.

> Lees ook: Grote schoonmaak? 8 x jouw huis schoonmaken met azijn

Een krachtige oplossing

Soms is de viezigheid op je badkamerspiegel toch iets te hardnekkig voor de bovenstaande simpele schoonmaakmiddelen. Daarom is dit misschien een betere optie.

Gebruik een kwart kopje witte azijn, een kwart kopje schoonmaakalcohol, een eetlepel maïzena die strepen moet voorkomen en nog acht tot tien druppels essentiële geurolie voor een lekkere geur. Deze ingrediënten mix je weer samen in een plantenspuit. Voilà: een krachtig schoonmaakmiddel met een lekker geurtje.

Het je badkamerspiegel schoonmaken was nog nooit zo simpel.

Meer weten over schoonmaken? Lees hier eens verder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo maak je je badkamerspiegel schoon met natuurlijke producten
Sluiten