Zo geef je je badkamer een goedkope maar effectieve upgrade

Zo geef je je badkamer een goedkope maar effectieve upgrade

Soms heb je gewoon zin om je huis een nieuwe look te geven. Vaak is het logisch om dan met de woonkamer of je slaapkamer te beginnen. Maar het restylen van je badkamer kan weer een heerlijke frisse kijk op je huis geven. Met deze goedkope, maar effectieve tips, geef je je badkamer een upgrade.

Dienblad

Zet al je toiletspulletjes op een dienblad om te voorkomen dat het er rommelig uit gaat zien. Alle tubes, cremes en potjes zien er dan netjes uit en zo kan je het oppervlak ook makkelijker schoonhouden.

Stocksy

Toiletpapierhouder

Het is slechts een klein detail, maar een mooie toiletpapierhouder heeft een grote invloed op de look van je badkamer. Van chique gouden houders tot lieflijk gekleurde houders. Of onze favoriet: de houten houder. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Archdaily
Etsy

Dit vind je misschien ook leuk: tips voor een stijlvol toilet

Spiegels

Een bijzondere spiegel kan heel veel doen voor je badkamer. Natuurlijk kun je zo gek gaan als je zelf wilt, maar er zijn genoeg leuke budget spiegels te vinden om je badkamer een nieuwe look te geven. Ga eens voor een hele grote spiegel met een bijzondere lijst of misschien wel één met een kleur?

Maximumnz
SF girl

Optisch groter maken

Heb je een kleine badkamer? Geen probleem. Want door er gewoonweg optisch groter makende items in te zetten en iets verder durft te kijken dan je neus lang is, kun je veel meer ruimte creëren. Hang een groot schilderij of tekening op, betegel de vloer met gekleurde tegels met patroontjes, boor leuke plankjes in de muur en gebruik allerlei vrolijke mandjes om toiletrollen of handdoekjes in te bewaren.

Little house of four

Kleed

De meeste badkamers hebben een simpel anti-slipkleedje. Maar als je de ruimte hebt, kun je ook best een groter kleed neerleggen. Zo zorg je in één klap voor enorm veel sfeer in je badkamer!

Rugsdirect
Cottagehill

Laat je inspireren voor meer badkamer upgrades Durf je écht out of the box te denken? Dit zijn de tofste zwarte badkamers!