Maud van Dijck
Maud van Dijck Trends 14 okt 2021

5 tegeltrends die je dit jaar nog in jouw badkamer aan wilt treffen

Meer badkamertrends! De badkamertegel vormt de basis van het interieur van jouw badkamer. Dus bekijk eerst goed alle opties voor je beslist welke tegel je wil voor jouw muur of vloer. Als je nog een beetje inspiratieloos bent hebben wij wel de laatste tegeltrends van 2021 voor je.

Mocht het zijn dat er hier niets bij zit voor jou dan hebben we nog genoeg andere tegels voor je. Maar met deze tegeltrends van 2021 zal er hoogstwaarschijnlijk wel een bij zitten die je blij zal verrassen.

5 Tegeltrends voor je badkamer in 2021

1. Keramische muurwerken

Waan je in een ander landschap in je badkamer. Keramische murals zie je steeds meer in badkamers verschijnen. Vooral florale muren of printen van bladeren zie je veel terug. Mocht je dus een hele vochtige badkamer hebben waar je liever geen planten in zet dan kan je zo nog voor wat groen in je interieur zorgen.

2. Lapwerk van keramiek

Keramiek is helemaal hot! Laat je badkamermuur eruit zien als een lapwerk aan tegels met de leukste vormen. Keramische mozaïektegels als die hierboven zijn ideaal om sfeer in je badkamer aan te brengen.

Naast ze op je muur te plaatsen kan je ze ook zeker voor op de badkamervloer gebruiken als je meer focus naar je extravagante spiegel of wasbak wilt brengen.

3. Glanzende tegels met gouden accenten

Goud blijft populair voor de badkamer en dat zie je ook aan deze tegels. Luxueuze tegels die glanzen met goud erin zijn een tegeltrend dit jaar. Als je helemaal all-out in je badkamer wilt gaan om een statement te maken dan wil je aan deze trend meedoen.

Voor een art deco badkamer is dit een mooie optie of ga voor een minder gewaagd patroon voor een klassiek chique badkamer.

8 idee├źn voor een art deco badkamer waar je inspiratie uit kunt halen

4. Krijtstreeptegels

Rechthoekige tegels zijn sowieso nog altijd populair, maar kies voor deze krijtstreeptegels. Deze langwerpige tegels kunnen je badkamer groter laten lijken en een soort 3D-effect cre├źren.

5. Monstera’s op de muur

Zoals we al zeiden zijn planten op de badkamermuur een tegeltrend van 2021 en daarbij staat de Monstera in de spotlight. Deze millenial plant wil nog niet gedag zeggen aan zijn populariteit, en daar genieten wij stiekem nog steeds best wel van.

Trend alert: we zien steeds vaker toffe patronen in de badkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
5 tegeltrends die je dit jaar nog in jouw badkamer aan wilt treffen
Sluiten