Weg met de saaie badkamer: zo betrek je deze ruimte bij de rest van je interieur

Misschien is de badkamer niet meteen een plek waar je qua interieur heel trots op bent of waar je alle aandacht naar uit laat gaan. Met deze handige badkamer stylingtips betrek je deze ruimte bij de rest van je interieur!

Watch and learn.

Het is algemeen bekend dat een kleedje voor een gezellige en huiselijke sfeer zorgt. Dus ook in de badkamer. Voor kunst geldt het zelfde, maar dan met betrekking tot het persoonlijk aspect. Door je favoriete kunst ergens op te hangen – bijvoorbeeld in de badkamermaak je een ruimte persoonlijk.

Sommige materialen die je in de keuken gebruikt, kun je ook heel goed in de badkamer gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een Terrazzo keukenblad? Ga dan voor hetzelfde materiaal voor de gootsteen in de badkamer. Zo laat je je badkamer echt deel uitmaken van je gehele interieur.

Wat voor vloerkleden en kunst geldt, geldt ook voor planten en kaarsen. Het zijn echte sfeermakers in je interieur. Combineer deze sfeermakers en je hebt binnen no-time een meer huiselijke look te pakken.

Ook een handig trucje voor een huiselijk sfeer in de badkamer is het volgende: kies één kleurenpalet en stijl. Eigenlijk precies zoals je in de rest van je interieur ook doet. Inspiratie? Wij schreven eerder al over een bohemian badkamer, een badkamer vol planten of een klassieke vintage badkamer.

Reageer op artikel:
Weg met de saaie badkamer: zo betrek je deze ruimte bij de rest van je interieur
Sluiten