Gave planken voor meer opbergruimte in de badkamer

Gave planken voor meer opbergruimte in de badkamer

Je kent het probleem wel: allerlei tubes, potjes, haar- en make-up spullen die overal blijven liggen rondom de wasbak van je badkamer. Het wordt langzamerhand een opstapeling van zwervende troepjes. Om dit probleem op te lossen zijn planken dé ultieme oplossing!

Je kunt ook voor een stijlvolle badkamerkast gaan om je spullen en decoraties in op te bergen.

Techpotter

Open kastjes zijn ideaal voor onder de wastafel. Op deze manier zijn de buizen waar het water doorheen spoelt toch een beetje weggewerkt, maar behoud je een ruimtelijk gevoel. Al je spullen, zoals een tandenborstel, tandpasta en een handdoekje liggen niet ver van je vandaan en zijn meteen paraat voor gebruik. Je kunt voor je handdoeken ook een leuk handdoekrekje of alternatieven daarvoor gebruiken!

Tip: wil je niet dat er allemaal losse spulletjes in het zicht staan? Zet dan een leuk mandje neer in het kastje!

The every girl

Moet je die mooie Portugese vloer eens zien!

Azbukadom

Een nis als deze is ideaal als je weinig (opberg)ruimte hebt. Op deze manier heb je een scheidingswand én kast ineen.

Plush Bathrooms

Of maak een paar kleine nisjes in een brede muur. Je kunt sfeer in de badkamer creëren door hier bijvoorbeeld leuke vazen, zoals deze te gekke dieren vazen, of kaarsen in te zetten.

Just easy

Nog zo’n slim idee: een paar simpele plankjes naast de spiegel voor meer opbergruimte. Het is heel handig dat dit op deze manier – naast de spiegel – gedaan is, omdat je dan alles weer in no time bij de hand hebt.

Inspiratie nodig voor een stijlvol toilet?

Hier vind je de mooiste toiletten!