Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 21 feb 2020

Dag 15 van de Clean Up Challenge: je badkamer opruimen in 15 minuten

Na het opruimen van onder andere de woonkamer en de keuken, is het nu tijd om een kleiner kamertje op te ruimen: de badkamer. Vier geopende flessen shampoo, overal make-up en andere rommeltjes. Herkenbare situatie? Dan hebben wij een goed idee voor je. De badkamer opruimen in 15 minuten, doe je mee?

De badkamer opruimen in 15 minuten

Een rommelige badkamer herkennen we allemaal. Het is een kamer waar we ’s ochtends snel induiken om vervolgens naar werk te gaan en ’s avonds duiken we daarna gelijk ons bed in. Echt de tijd om het op te ruimen nemen dus niet.

Dit is voor iedereen die iedere dag tien minuten bezig is met het zoeken naar een nagelvijl; we gaan eindelijk de badkamer aanpakken.

Aan de slag!

Uiteraard beginnen we weer met het zetten van een wekker van 15 minuten. In die 15 minuten pakken we alle rommel aan die we op dat moment in de badkamer zien. De rommel in je spiegelkastje en badkamerkastje, eventueel pak je ook aan wat er op de badrand ligt of in de douchecel.

Gooi weg wat je niet meer gebruikt; bijna lege flessen shampoo of douchegel terwijl allang naar een andere bent overgestapt. Check je medicijnenkastje op lege verpakkingen en medicijnen die wellicht wel al over datum zijn omdat je ze weinig gebruikt.

Sorteer je spullen. Als je samenwoont met een partner kun je alles van jezelf en je partner op twee verschillende planken in de badkamerkast leggen. Leg ongeopende producten bij elkaar, doe make-up weer in de voorbestemde toilettas en leg vooral je spullen op logische plekken bij elkaar. Bijvoorbeeld al je nagelspullen bij elkaar zodat je je nagelvijl binnen enkele seconden kan vinden.

Zodra de wekker na een kwartier afgaat, mag je stoppen met opruimen. Je badkamer opruimen ging nog nooit zo snel.

De challenges van vorige weken gemist?

Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt in een artikel. Hier vind je alle Clean Up challenges van de afgelopen weken.

Nog niet toegekomen aan de challenges van deze week? Je vindt ze hier:

Bron: Flaticon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dag 15 van de Clean Up Challenge: je badkamer opruimen in 15 minuten
Sluiten