Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Badkamer 25 aug 2020

Waarom je per direct een krukje in de badkamer zou willen zetten (stijlvol!)

Het klinkt als iets onbenulligs; een krukje in de badkamer. Want wat moet je er mee? Maar na het zien van deze inspiratieboost, weten we bijna zeker dat jij er ook eentje wilt. Wij geven je drie styling tips om je er van te overtuigen.

Welk krukje je gebruikt, dat laten we helemaal aan jou over. Misschien vind je een houten krukje fantastisch, of ga je liever voor een rotan of betonnen exemplaar. Welk krukje je ook kiest, we geven je drie ideeën om ‘m te stylen.

Gebruik een krukje in de badkamer…

… voor beauty

Gedacht dat zoiets simpels zo onmisbaar kon zijn? Vooral een krukje van hout doet erg goed in de badkamer. Het is ideaal voor het etaleren van je mooiste beauty items. Tip: plaats een marmeren dienblad op het krukje voor een Instagram-waardige badkamer.

… voor planten

Net zoals elke andere plek in het huis, zijn planten ook in de badkamer een must – wat ons betreft. Een krukje kun je gebruiken als een plantenstandaard, om zo meer dynamiek en speelsheid toe te voegen.

Houd het simpel met maar één plant, of dompel jezelf onder in een klein oerwoud door er meer planten naast te zetten, zoals op de foto hierboven. We hoeven je vast niet te vertellen welke optie wij het leukste vinden.

> Benieuwd naar welke planten je het beste in de badkamer neer kunt zetten? Een badkamer vol planten: deze 5 kamerplanten doen het goed in de badkamer.

… voor handdoeken

Rol de handdoek netjes op of drapeer het nonchalant over het krukje. Handig ook om dichtbij de douche of het bad te plaatsen, zodat je er gemakkelijk bij kunt als je jezelf af wil drogen. Bonus: ook erg bevorderlijk voor het spa-gevoel in huis als je het afmaakt met een geurkaars of een lekker zeepje.

Meer tips voor een stralende badkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom je per direct een krukje in de badkamer zou willen zetten (stijlvol!)
Sluiten