Heeft de badkamer van je huurhuis een upgrade nodig?

Het nadeel van het hebben van een huurhuis, is dat je waarschijnlijk niet veel aan de badkamer mag veranderen. Je huisbaas zal het misschien niet op prijs stellen als je de saaie witte tegels van de muren sloopt om plaats te maken voor een gekleurde variant. Maar wat kun je wél doen om de badkamer een goede, niet permanente upgrade te geven? Roomed geeft tips!

Deze tips zijn prima om uit te voeren wanneer drastische veranderingen niet de bedoeling zijn. Het kopen van nieuwe accessoires of het opknappen van een badkamer meubel kan al veel verschil maken.

Badkamer kleur
Bron: Target

1. Accessoires met patronen en kleur

Je badkamer verrijken met kleur kan veel makkelijker dan je zou denken. Je hoeft hiervoor echt geen hele muren of meubels te schilderen, zoek het in de accessoires! Of het nou gaat om je handdoeken, badmat of douchegordijn, wat meer kleur doet wonderen.

2. Schilder een meubelstuk

Mag je in je huurhuis niets schilderen? Schilder dan een meubel dat van jezelf is, zoals de spiegel, het badkamermeubel onder de wastafel of een stellingkastje. Een simpele manier om toch wat kleur in je badkamer te brengen.

budgettips_marmorfat_5536b1e89606ee703dad9e60

3. Mooie flessen & verpakkingen

Natuurlijk, het is vooral belangrijk wat er in zit, maar het oog wil ook wat. Er zijn genoeg merken met mooie verpakkingen die het waard zijn om tentoon te stellen in je badkamer. Denk aan Aesop, &Other Stories en zelfs Hema!

>> Budget find: 5x zeepdispensers die gezien mogen worden

4. Een foto of schilderij

De badkamer is waarschijnlijk niet de eerste plek waarbij je denkt aan het ophangen van kunst. Maar een mooie lijst aan de muur kan al een wereld van verschil maken!

>> Kunst in de badkamer

Planten badkamer

5. Planten

Planten geven je badkamer kleur en een heerlijk huiselijk gevoel. Als je niet zoveel plek hebt op de grond of vensterbank kun je ze ook ophangen aan de douchestang op plafond.

Nu al aan het dromen van een grotere, mooiere, zelf ontworpen badkamer? Bekijk dan deze artikelen voor meer inspiratie.

Reageer op artikel:
Heeft de badkamer van je huurhuis een upgrade nodig?
Sluiten