admin
admin Badkamer 28 september 2013

Baden als een keizer in een koperen bad

Wij zien het hebben van een bad als een echte luxe. Nu is er volgens ons dus niks mis met een standaard ligbad, maar als we zouden mogen kiezen, zouden we toch gaan voor een vrijstaand bad. Deze zie je vaak in een klassiek model, waarbij we helemaal kunnen wegdromen naar een romantische setting. De baden van Colmore vinden we dan ook echt fantastisch.

De klassieke Empire-modellen waren rond 1860 al in de mode. Ze hebben een nieuw jasje gekregen en zijn exclusief uitgevoerd in rood koper, wat een ontzettende stijlvolle uitstraling aan de baden geeft. De hoge rug, de koperen handgrepen doen ons wanen in andere tijden. Natuurlijk kunnen de bekende leeuwenpootjes niet ontbreken aan de kuipen.

De nostalgische baden zijn er in vier modellen van 152 tot 182 cm lang, waarbij je de keuze hebt uit diverse coatings. Coffee Patina met Pewter, Old Bronze en Old Bronze met Pewter. Pewter is een soort tin, dat de baden een prachtige zilverkleurige look geeft. De verkoopprijs ligt tussen de vierduizend en vijfduizend euro.

www.colmore.nl

Reageer op artikel:
Baden als een keizer in een koperen bad
Sluiten