Renée Leeuw
Renée Leeuw Wooninspiratie 24 augustus 2016

Back to school and work: 5x budget opbergtips

Je huis is vaak een weerspiegeling van jezelf en een opgeruimd huis geeft rust in het hoofd, zeggen ze. Daarom komen wij in het kader back to school and work met een aantal handige en leuke opbergtips. 

Voor thuis in je home office of op het werk.

Bron: Louisa Porch

1. Alles in een vintage krat

Sommige spullen mogen best gezien worden en hoeven niet per se achter gesloten deuren. Denk bijvoorbeeld aan mooie boeken en tijdschriften. Voor een stoere vintage look kun je oude kratten gebruiken om je spullen een plekje te geven. Je kunt ze gewoon op de grond zetten, opstapelen of aan de wand bevestigen.

Ook leuk: zet een paar oude wielen onder een fruitkistje en gebruik deze als opberger!

Bron: Stilinspiration

2. Handige trolley of roltafel

Ben je een echte creatieveling met veel penselen, potloden en bijzondere pennen? Al deze bijzondere benodigdheden verdienen een mooi plekje! Een roltafel of trolley is dan erg handig. Waar je ook gaat staan of zitten, je hebt je essentials altijd bij de hand. Bovenstaande roltafel is van IKEA: stijlvol maar ook lekker budgetvriendelijk! Ben je benieuwd naar meer prachtige foto’s van creatieve werkplekken? Check dit artikel vol inspiratie.

3. Paper bags

Wij zijn groot fan van paper bags. Deze stevige papieren zakken zijn lekker groot van formaat zodat er veel in past en ze geven je home office een een Scandinavische touch. Zet een aantal papieren zakken in verschillende groottes op de grond en vul ze met tijdschriften, rollen (inpak) papier en andere benodigdheden. Wij gingen op zoek naar de leukste paper bags onder de 15 euro.

4. Industriële stellingkast

Heb je behoorlijk wat spullen die netjes geordend moeten worden? Hier hoef je echt geen dure inbouwkasten voor te laten maken. Een industriële stellingkast helpt je voor een klein prijsje uit de brand. Deze kasten koop je voor een paar tientjes gewoon bij de bouwmarkt! Ga voor de variant met houten planken en verf deze in een mooie kleur voor een unieke look. Al je spullen staan in zo’n open kast wel in het zicht, dus een goede, stylish indeling is belangrijk. In deze inspiratieboost vind je de mooiste voorbeelden.

Bron: IKEA

5. Basic items, maar ook een bijzondere eye catcher

Als je veel spullen hebt, is het een goed idee om een aantal basic kasten te kopen in wit, grijs of zwart. Maar om je home office echt een bijzondere look te geven is het ook leuk om te gaan voor een echte eye catcher. En dan het liefst in de vorm van een vintage apothekerskast of postkast. Helaas zijn deze kasten niet makkelijk te vinden, je moet er echt toevallig tegenaan lopen. Gelukkig vonden wij twee te gekke DIY’s die je zo kunt fixxen.

Reageer op artikel:
Back to school and work: 5x budget opbergtips
Sluiten