Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kinderkamer 4 jun 2020

Shop the look: 8 items en accessoires voor een hippe babykamer

Een van de leukste kamers om in te richten, vinden we de babykamer. Er zijn nou eenmaal zó onwijs veel spullen voor deze toch vaak kleine ruimte te koop, dus waar begin je met zoeken? Met de onderstaande babykamer accessoires weet je zeker dat je een fijne en stijlvolle babykamer in huis haalt.

8 babykamer accessoires die niet mogen ontbreken

babykamer accessoires kopen home24
Bron: Home24

1. Warme voetjes met een vloerkleed

Een babykamer maak je in één klap comfortabel met een fijn vloerkleed. Binnen een handomdraai zijn koude voeten verleden tijd, en het is voor je kindje ook nog eens heel comfortabel om op te liggen en spelen.

Onze persoonlijke favoriet is het bovenstaande vloerkleed met visjes van Home24, maar als je meer om looks geeft is dit vloerkleed van MADE.COM ook een fijne optie.

Bron: Doing Goods via de Bijenkorf

2. Of toch een wandkleed?

Oké, eigenlijk hoort dit kleed ook gewoon op de grond. Maar sinds we een artikel over wandkleden geschreven hebben, zijn we er helemaal gek op. We kunnen ons dan ook voorstellen dat dit vloerkleed van Doing Goods het heel lekker doet aan de muur. Enne, dit kleed is ook verkrijgbaar in een roze variant. Willen we nú meteen hebben.

babykamer accessoires wandrek MADE.COM
Bron: MADE.COM

3. Kleurrijk wandrek

Dit wandrek van MADE.COM is ontworpen als boekenplank, maar je kunt er natuurlijk talloze items in kwijt. De Nijntje spaarpot van hieronder, om maar een voorbeeld te noemen. Of ga voor leuke kamerplanten die geschikt zijn voor in de babykamer.

babykamer accessoires nijntje spaarpot
Bron: de Bijenkorf

4. Zilveren Nijntje spaarpot

Jouw kindje zal hoogstwaarschijnlijk het verschil tussen vijf cent en twee euro nog niet weten – maar dat maakt even niet uit. We vinden deze zilveren Nijntje spaarpot té leuk om niet in dit lijstje mee te nemen.

babykamer accessoires lamp
Bron: Home24

5. Sterrenhemel

Vroeger plakten we lichtgevende sterren op ons plafond (wie rockte deze trend in zijn kinderkamer ook vroeger?), tegenwoordig pakken we het iets stijlvoller aan: deze plafondlamp is gemaakt van hout en heeft ruimte voor vijf lampen. Net een wolk met een paar lieflijke sterren. Een leuke touch voor in de kinderkamer!

babykamer accessoires kapstok ikea
Bron: IKEA

6. Kapstok aan de muur

Geen kinderkamer is helemaal af zonder een kapstok aan de muur – deze kinderkamer trend is wat ons betreft here to stay. Deze simpele kapstok van IKEA is ideaal omdat hij zo gemakkelijk te combineren is. De accessoires kan je natuurlijk elke moment verwisselen, zodat je continu een nieuwe look in de babykamer hebt.

babykamer accessoires nachtkastje
Bron: Home24

7. Nachtkastje

Ook dit nachtkastje past hélemaal in het plaatje. Leuk kleurtje heeft ‘ie he? We zouden ‘m bijna in onze eigen slaapkamer neerzetten…

babykamer accessoires jysk
Bron: JYSK

8. Een fauteuil om in weg te zakken

Je mag jezelf ook best verwennen. Trakteer jezelf op deze prachtige velvel blauwe stoel, en zet ‘m in de hoek van de kinderkamer. We gokken dat je daar belachelijk vaak neerploft tijdens de aankomende slapeloze nachten – dus het is enorm belangrijk dat je kiest voor een fijne stoel. Deze shop je bij JYSK.

Verder aan de slag in de babykamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shop the look: 8 items en accessoires voor een hippe babykamer
Sluiten