Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 30 nov 2018

Ga voor kerstsfeer in het hele huis, zélfs in het kleinste kamertje

Wie zegt dat je een vrolijke kerstsfeer alleen in de woonkamer toe kunt passen? Kerstversieringen en lampjes kan je immers door het hele huis ophangen. En dan bedoelen we ook echt het héle huis. Dus doe dit jaar eens gek en versier ook het kleinste kamertje van het huis.

Als je even een break van het kerstdiner en alle kerstdrukte nodig hebt, trek je dan vooral even terug in het toilet. Het kleinste kamertje van het huis mag met Kerst namelijk ook wel eens in de schijnwerpers gezet worden. Met leuke kerstversieringen zorg je er namelijk voor dat het ook in de wc een heus kerstfeestje is. Zo kan je in alle rust genieten van feestelijke decoratie. Wedden dat jouw Kerst toilet het gesprek van de avond is?

Maar eh, wat hang je dan precies in de wc-op (behalve de oude vertrouwde wc-rol)?. Wij helpen je alvast een handje op weg met deze video vol inspiratie:

Wil je meteen zelf aan de slag met een gezellige kerstsfeer in je wc? Klik dan hier. Of wil je liever eerst nog meer handige video’s zien?

In samenwerking met bol.com

Reageer op artikel:
Ga voor kerstsfeer in het hele huis, zélfs in het kleinste kamertje
Sluiten