Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 31 dec 2021

Met deze voerbakken eet je kat altijd zijn buik vol op de juiste tijdstippen

Lukt het je niet goed om je kat op regelmatige tijden eten te geven of ben je vaak buiten de deur? Kies dan voor een automatische voerbak voor je kat om deze problemen gemakkelijk te voorkomen. Dan ga je met een gerust gevoel op pad en is het mogelijk je kat waar dan ook via je telefoon zijn voer te geven.

Deze voerbakken zorgen ervoor dat je kat zelfs als je weg bent op regelmatige tijd eet. Ze zijn namelijk op afstand te bedienen of hebben een timer die je in kunt stellen voor je de deur uitgaat.

5 automatische voerbakken voor je kat

automatisch voerbak kat
Bron: Bol.com

1. Pettadore Nutri Fresh voerautomaat

Deze voerbak is zowel geschikt voor honden als voor katten. Download simpelweg de Nutri Fresh app en hij is vanaf je telefoon te bedienen. Er is een mogelijkheid om een wekelijks eetplan in te stellen voor je kat die je gemakkelijk aanpast. Zodra het tijd is om te eten rinkelt er een belletje door je huis. Voor €84,95 is deze Pettadore voerautomaat te bestellen bij Bol.com

Zo vaak zou je de voederbak van je hond en kat écht schoon moeten maken

voederbak navaris
Bron: Amazon

2. Navaris automatische voerbak

Ook deze voerbak is prima voor katten en honden. Je kan tot vier maaltijden per dag instellen. De gewenste portiegrootte is zelf in te stellen zodat je precies de juiste hoeveelheid voor je huisdier kunt instellen (tot maximaal 390 gram per portie). Het is ideaal wanneer je huisdier op dieet moet. Voor €69,99 is deze Navaris voerbak te koop bij Amazon.

voerbak kat automatisch
Bron: Amazon

3. WOPET automatische voerbak

Nog een handige voerbak voor je huisdieren! Het leuke aan deze voerbak is de optie om een spraakbericht op te nemen voor je huisdier. Deze wordt dan afgespeeld wanneer het etenstijd is. Voor €89,- is deze WOPET voerbak te bestellen bij Amazon.

pets place bak
Bron: Pets Place

4. Petsafe automatische voerbak voor 2 maaltijden

Wil je liever een simpele optie waar je geen smartphone voor nodig hebt? Kies dan voor een voerbak met timer zoals deze. Er zit namelijk een timer op beide vakken waar je aan draait om in te stellen wanneer deze opengaan. Voor €27,49 is de Petsafe voerbak te bestellen op Petsplace.nl

kat voeren
Bron: Pets Place

5. Surefeed microchip voerbak

Tenslotte hebben we nog een voerbak met een mooie futuristische look. De naam suggereert dat het voeren van je kat met deze voerbak zeker lukt. Deze is ideaal als je twee katten hebt, want het is mogelijk voor de linkse bak een andere portiegrootte in te stellen dan voor het rechtse bakje. De voerbak opent zichzelf op herkenning van de microchip van je kat. Voor €199,- koop je deze Surefeed voederbak op Petsplace.nl.

Belangrijk: om gebruik te maken van deze voerbak moet je in het bezit zijn van een Sure Petcare Connected Hub (te verkrijgen voor €74,99).

9 hippe kattenmandjes die je meteen in huis wilt halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze voerbakken eet je kat altijd zijn buik vol op de juiste tijdstippen
Sluiten