Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 3 jan 2018

Deze gerenoveerde hoeve heeft een mix van strakke en authentieke elementen

Hoewel je hart misschien niet sneller gaat kloppen bij de buitenkant van deze gerenoveerde hoeve, sta je bij de binnenkant werkelijk versteld. Wat een mooie combinatie van strakke en authentieke elementen! Hierdoor straalt de woning warmte en gezelligheid uit. Over warmte gesproken; de authentieke haard is een eyecatcher!

Dit project is onder handen genomen door JUMA architects.

grijs kookeiland
houten deuren

Het kookeiland van deze keuken springt er heel mooi uit. Dit komt omdat deze van natuursteen is, we love it! In deze ruimte zie je de mix tussen oud en nieuw erg goed. De keuken is strak met warme kleuren. De balkenconstructie op het plafond maakt de woning zeer authentiek. Heb je die eetkamerstoelen al gezien? Stoer hè dat leer!

haardhout

Jullie wisten al dat wij gek zijn op open haarden, maar deze staat toch wel op één. Rondom de haard is ruimte gecreëerd om al het haardhout in op te bergen. Meer tips? Neem hier dan een kijkje!

zwarte boekenkast

Naast de zithoek is een zwarte wandkast ontworpen waar boeken en souvenirs in pronken. Met persoonlijke items maak je van je huis een echt thuis. De zwarte gietvloer past hier ook perfect bij. Deze zorgt voor een industrieel tintje.

landelijk

Moet je dit zolderkamertje eens zien! Super knus met de houten authentieke elementen, de stenen muur en het puntdak. De oude details komen goed tot hun recht in deze ruimte. Bijna net zo knus als dit moodboard vol bedstee inspiratie.

In de oude hoeve was er veel gebrek aan ruimte, licht en zicht. Daarom werd in de achtergevel een enorm raamwerk geplaatst.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergoten en de slideshow te starten.

Architecten: JUMA architects
Fotograaf: Annick Vernimmen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze gerenoveerde hoeve heeft een mix van strakke en authentieke elementen
Sluiten