Dit zijn onze favorieten van de nieuwe ASOS wooncollectie

Het nieuws dat één van onze favoriete websites een interieurcollectie lanceerde sloeg in als een bom. We hebben het natuurlijk over ASOS, die met ASOS SUPPLY op de markt komt. En yes, dat moet in hoofdletters. Want de items zijn té gek.

Na Zara Home en H&M Home kon de ASOS waarschijnlijk niet achterblijven, en brengen ze dus ASOS SUPPLY op de markt. En dat betekent slecht nieuws voor onze portemonnee, want we zijn verliefd geworden op praktisch alle items. Leuk voor je interieur, slecht voor je portemonnee. Alle items worden geïnspireerd door seizoenstrends, waardoor er voor iedereen iets tofs tussen zit. Minimalistisch, kleurrijk, you name it.

Onze favorieten uit de ASOS SUPPLY wooncollectie

ASOS wooncollectie

Dit te gekke dekbedovertrek kost €48,99. Daarmee krijg je in één klap jungle vibes in de slaapkamer, wedden? Een aanrader om te combineren met zo’n mooie donkerblauwe muur, maar misschien nog wel leuker met een neutrale kleur. Dan valt ‘ie extra op.

ASOS wooncollectie
ASOS wooncollectie

Niet alleen voor interieuritems kan je bij de ASOS terecht, ook voor de leukste items in de keuken moet je tegenwoordig bij ASOS zijn. Die roze bekertjes zijn favoriet, maar ook de kleurrijke bordjes zijn té gek.

ASOS wooncollectie
ASOS wooncollectie

Nog een favoriet: het kleedje met grafische print. Zwart en wit doet het natuurlijk altijd goed, maar de rode franjes maken het geheel nog net even iets specialer.

De eerste collectie heeft drie thema’s: eclectic luxe, global traveller en cool minimal en zal vanaf 8 februari beschikbaar zijn. De prijzen beginnen vanaf 10 euro. Ook enthousiast geworden? Hier shop je de gehele ASOS wooncollectie (en zie je de rest van alle leuke items).

Nog zo’n collectie om van te watertanden

Dit zijn onze favoriete items uit de Søstrene Grene lentecollectie 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn onze favorieten van de nieuwe ASOS wooncollectie
Sluiten