Archive Store verzamelt de mooiste items van over de hele wereld

Renée Leeuw 26 mrt 2016 Shopping

De hele wereld over reizen om de mooiste items en inspiratie op te doen. Dat klinkt voor ons als een droom! Voor Anna en Martine is die droom werkelijkheid geworden. Onlangs openden zij Archive Store aan de Eerste Looiersdwarsstraat in Amsterdam. Wij namen er een kijkje en werden op slag verliefd op deze winkel, waar je een verzameling van de mooiste items vanuit de hele wereld vindt. Van lieflijke knuffels en ledikantjes tot mooie Marokkaanse tapijten en Eames stoelen.

Anna en Martine droomden altijd al van een eigen winkel en besloten dat het nu tijd werd om die droom te verwezenlijken. Na een eerste ‘proefopening’ als pop-up store afgelopen december – wat overigens een groot succes was – besloten zij door te gaan met Archive Store als webshop én nu dus ook als fysieke winkel.

IMG_3152

IMG_3115

archive store

Archive Store is een winkel voor grote én kleine verzamelaars. Zo vind je hier shampoo van het Australische Mr Smith en mooie koffietafelboeken – het Kinfolk Home boek of the Monocle Guide to Cosy Homes – maar ook een spiegel met konijnenoortjes en een zwaan voor in de kinderkamer.

roomed0archive-store

IMG_3131roomed0archive-store

roomed0archive-store

De te gekke Beni Ouarain tapijten komen uit Marokko, net als de grote geweven manden. Het zachte hobbelbeertje komt weer uit Duitsland en is gemaakt door het label Steiff.

roomed0archive-store1

IMG_3128roomed0archive-store

Naast verschillende (buitenlandse) labels, verkoopt Archive Store ook eigen producten. De marmeren tafels zijn bijvoorbeeld een eigen ontwerp.

IMG_3113roomed0archive-store

De winkel is 24/7 online te bezoeken en zes dagen in de week (zondag gesloten) op de Eerste Looiersdwarsstraat 11 in Amsterdam. Blijf op de hoogte van nieuwe items door Archive Store ook te volgen op Instagram.

Today we had a chat with Anna and Martine from @archivestore_nl 'home of the little gatherer'. Keep an eye out because our full report with lots of photos will be online soon! #interiorinspiration #amsterdam

A photo posted by Roomed (@roomednl) on

Reageer op artikel:
Archive Store verzamelt de mooiste items van over de hele wereld
Sluiten