Video: dit is waarom wij zo dol zijn op Parijs!

Vorig weekend stapte de redactie van Roomed in de trein op weg naar – volgens ons – één van de mooiste steden van Europa. We bezochten de beurs Maison & Objet (bekijk onze favorieten hier!), maakten voor jullie een cityguide met alle leuke plekjes die we bezochten en genoten verder vooral van het mooie weer, het lekkere eten en de heerlijke wijn. Maar dat is nog niet alles!

De derde reden om een bezoekje te brengen aan Parijs, is vanwege de prachtige architectuur. Die architectuur beleef je vooral door gewoon lekker door de straten van Parijs te lopen, zoals wij deden. Daar maakten we een video van zodat ook jullie, net als wij, verliefd worden op deze fantastische stad.

De architectuur in Parijs is zo bijzonder omdat de oude kathedralen, gebouwen en musea worden afgewisseld met hypermodern design. Hier zijn de Eifeltoren (gebouwd in 1889!) en de moderne pyramide naast het klassieke Louvre perfecte voorbeelden van. De moderne winkels van nu ‘verstoppen’ zich in enorme pakhuizen achter de karakteristieke oude Franse panden. En deze afwisseling is precies waar wij zo van houden!

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze ‘avonturen’? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal zodat je bij elke nieuwe video een melding krijgt!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Video: dit is waarom wij zo dol zijn op Parijs!
Sluiten