Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie februari 28, 2017

In deze interieurs komen architectuur en natuur samen

De natuur is prachtig en moet zo veel mogelijk omarmt worden; daar zijn we het op de Roomed redactie allemaal over eens. Dit kun je doen door de verwarming wat lager te zetten, het licht niet vergeten uit te doen en wat vaker de fiets te pakken. Vervolgens gaan wij daarnaast nog net een stapje verder door de natuur gewoon letterlijk in huis te halen.

>> Lees ook: 4 redenen om nú meteen meer planten in huis te halen

Planten zijn een onmisbare toevoeging aan een interieur. En waarom zou je dat dus niet lekker groots aanpakken? Ga bijvoorbeeld voor bomen in huis! Neem als inspiratiebron de mooiste voorbeelden hieronder.

Bron: Roomed

Deze boom is te bewonderen in Kiosk in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, waar Roomed’s Maartje een half jaartje vertoefde. Check het lijstje met de rest van haar favoriete plekken hier!

Middenin deze Italiaanse pizzeria staat een dikke olijfboom veilig achter het glas. Benieuwd naar de rest van het interieur? Kijk dan even hier.

Geloof het of niet, maar wat je hierboven ziet is geen stylish café. Het is een slager!

>> Middenin deze Amsterdamse juicery staat een boom!

AAN DE SLAG
Natuurlijk zijn de hierboven genoemde voorbeelden niet altijd even haalbaar voor in je eigen interieur. Maar losse bomen in huis zetten kan gelukkig iedereen! Droom dus vooral weg bij deze prachtige cafeetjes en ga zelf bijvoorbeeld voor een iets kleiner exemplaar in de woonkamer.

Reageer op artikel:
In deze interieurs komen architectuur en natuur samen
Sluiten