Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 22 mrt 2018

Stijlvol: dit appartement heeft een zilveren vloer

Bij Roomed zijn we weg van opvallende vloeren. Dit appartement in Amsterdam had dan ook meteen onze aandacht. Want hoe vaak zie je een appartement met een zilveren vloer?

Oké, helemaal zilver is de vloer misschien niet. Maar de lichtgrijze tegels zijn op zo’n bijzondere manier afgewerkt, dat er een zilveren finish overheen zit. Een laagje wat in de zon zó gaat shinen, dat het net zilver lijkt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zilveren prullenbak en de prachtige ontbijtbar. Dat lijkt toch precies dezelfde kleur als de vloer?

roomed-zilveren-vloer
roomed-zilveren-vloer

We zijn onder de indruk van de immense eettafel van Piet Hein Eek. Wat een bijzondere tafel, een echte eyecatcher in het interieur. Door de drukke print heeft de tafel totaal geen opsmuk nodig. Met een simpele witte vaas en een paar bloemen is de ruimte in één keer helemaal gestyled.

roomed-zilveren-vloer

Ook mooi: de witte bakstenen muur in één van de slaapkamers. De kamer oogt door het gebruik van wit heel clean, maar heeft toch een robuus tintje door het reliëf van de muur. Het grote schilderij van de Amsterdamse huisjes is donker, maar het past toch in de kamer omdat de rest van alle elementen zo licht gehouden zijn.

Nog meer wonen in Amsterdam

Onze hoofdstad heeft heel wat pareltjes te bieden. Neem eens een kijkje in deze prachtige, lichte loft. Of bekijk de stunning transformatie van deze stadsvilla. Liever een woonboot? Dan kan je hier je ogen uit kijken.

Bron: DSTRCT

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stijlvol: dit appartement heeft een zilveren vloer
Sluiten