Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 19 apr 2019

Dit appartement bewijst dat je nooit genoeg posters in huis kunt hebben

Stel, je woont in een huurhuis en je mag de spierwitte muren niet schilderen. Of je hebt gewoon totaal geen zin om aan de slag te gaan met een verfkwast. Wat doe je dan? Wij kunnen genoeg inspiratie halen uit dit te gekke appartement vol posters.

Da’s weer eens iets anders dan fotobehang. Je hoeft de posters niet eens in te lijsten, met een pakje Poster Buddies kom je een heel eind.

appartement met poster
appartement met poster

Verliefd op een appartement vol posters

Mocht je denken ‘wow, die posters passen allemaal super goed bij elkaar!’, dat klopt. Maar kijk je nog langer naar de mooie muur, dan zie je dat veel posters meerdere keren terug komen. Er zijn een paar prachtige zwart-wit afbeeldingen gekozen, in combinatie met één roze accent en één groen accent die de hele tijd herhaald worden in allerlei verschillende groottes.

Dat roze en groen komt weer terug in het interieur door de planten, het paarse kleedje en het roze kussen op de bank. De rest van het interieur is zwart, wit en grijs. Precies zoals de posters op de muur, dus. Dat zorgt voor een prachtig kleurenpalet waar je ontzettend veel mee kan.

appartement met poster

Als je het in de woonkamer allemaal een beetje te druk vind worden, dan kan je je terugtrekken in deze lichte, rustige keuken. Het roze is hier achterwege gelaten, en vervangen door wat houten accenten. Dit zie je bijvoorbeeld terug in een houten snijplank aan de muur, maar ook op het aanrecht.

Het vloerkleed in de keuken geeft de ruimte wat extra sfeer. Daarnaast is het nog een hartstikke warm aan de voetjes tijdens het koken, en wie wil dat nou niet?

appartement met poster
appartement met poster

De home office vinden we trouwens helemaal te gek. Dankzij de industriële accessoire aan de muur weet je altijd de datum, en de klimop geeft het hoekje een speelse uitstraling. Wij zien ons hier wel zitten met een laptopje en verse kop koffie in de hand.

Maar ook de rest van de slaapkamer is om door een ringetje te halen. De zachte, stijlvolle plaids op het bed en de tientallen kussens zorgen ervoor dat we onmiddellijk in dit bed willen duiken – om er pas na een lange nachtrust weer uit te komen. De kleuren die terug te vinden zijn op het bed zijn mooi bij elkaar gezocht, van zacht groen tot heel licht lila.

Nog meer mooie appartementen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit appartement bewijst dat je nooit genoeg posters in huis kunt hebben
Sluiten