Dit kleine appartement benut álle ruimte met planten en accessoires

Waar ik vroeger altijd droomde over een enorm groot huis, stel ik tegenwoordig die droom steeds meer bij. Wonen in een klein appartement is namelijk net zo knus, en misschien nog wel veel gezelliger. Het onderstaande appartement staat bijvoorbeeld vól met planten en allerlei accessoires, maar oogt helemaal niet klein.

Zou jij liever in een enorm groot huis, of juist in een knus appartement willen wonen?

planten

We weten eigenlijk niet waar we moeten beginnen. Het vrolijke vloerkleed onder de stoeren houten tafel, de gave stellingkasten die vól met leuke items staan of de grote hoeveelheid groen die op deze afbeelding te zien is.

planten
planten

Dat de bewoners van het appartement niet bang zijn voor een beetje groen, dat mag duidelijk zijn. De planten worden gecombineerd met groene vaasjes en accessoires om het effect te versterken, maar ook de kleur okergeel zien we lekker vaak terug. Doordat deze kleuren zo goed op elkaar afgestemd zijn, wordt de vrij drukke stellingkast niet té druk. Alles past bij elkaar, en dat zorgt weer voor eenheid en rust.

planten

De keuken en de eetkamer grenzen aan de woonkamer. Dat betekent dat alle ruimtes daglicht krijgen via dit immense raam. Zelfs met een gordijn ervoor komt er nog een hele bak met daglicht naar binnen, heerlijk!

planten
planten

Tijdschriften als bijzettafel gebruiken

Die woonkamer zelf heeft ook een heerlijk kleurenpalet. De donkere leren bank ziet er onwijs zacht uit – al doet zo’n schapenvachtje ook wonderen. Door de betonnen tafel krijgt de ruime een stoere look, maar als grappig detail is er weer gekozen voor een vetplant in een pantermok. Daar houden we van, een beetje humor in je interieur.

Nog een stapel tijdschriften over? Dit huis laat nog eens zien dat je die prima kan gebruiken als bijzettafel. Leuk om een paar planten op te zetten!

planten
planten

Ook de slaapkamer is niet al te groot. In de master bedroom vinden we namelijk ook een bedje voor een baby. Toch missen we die ruimte hier totaal niet. Door de gekleurde knuffels en de grote Monstera krijgt het kinderhoekje van de slaapkamer toch een eigen feeling.

En het hoofdbord van het tweepersoonsbed, gemaakt van een metalen golfplaat? Doe ons er ook zo eentje. Deze industriële DIY vinden we dus écht heel erg vet.

Andere appartementen om van te smullen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit kleine appartement benut álle ruimte met planten en accessoires
Sluiten