Appartement van 50 vierkante met een super stijlvol interieur

Wauw, we hebben weer een appartement gevonden dat ons laat zien dat een klein huis geen belemmering hoeft te zijn qua styling en inrichting! Dit appartement in Milaan heeft een super stijlvol interieur en dat komt vooral door de prachtige materialen die zijn gebruikt en de perfect gestylde accessoires. Het appartement is volledig verbouwd door AIM Studio en het resultaat is echt te gek.

Het appartement is gelegen in Zona Tortona, een van de leukste buurten van Milaan. Ben je een tripje naar deze prachtige stad aan het plannen? Dan mag je deze hotspots niet missen!

De eigenaresse, een jonge, creatieve marketing manager, wilde een grotere, open keuken en meer ruimte in de badkamer. Om dit voor elkaar te krijgen is er in het appartement een hoop verbouwd. De hele indeling is veranderd en omdat het huis redelijk oud is, moesten de vloer, enkele muren en pilaren ook worden vervangen.

Door de luxe materiaalkeuze heeft dit huis een heel stijlvol interieur gekregen. De muren hebben een betonlook gekregen en de keuken is gemaakt van staal. Dit wordt gecombineerd met een marmeren plank aan de muur en een marmeren tafelblad. De woonkamer met open keuken is niet groot, maar door het interieur rustig te houden oogt het toch een stuk groter dan het in werkelijkheid is.

Wil je ook zo’n prachtige marmeren tafel? Wij hebben een hele makkelijke DIY: Geef je tafel een nieuwe look binnen een paar minuten

Het gehele appartement is gestyled met veel oog voor detail. Weinig poespas, maar de accessoires, die er wel staan, zijn zorgvuldig bij elkaar uitgezocht door styliste Federica Biasi.

De slaapkamer is niet groot, maar door handige kasten kan de eigenaresse wel makkelijk haar kleding en andere spullen kwijt. In de taatsdeuren naar de inloopkast is er zelfs extra opbergruimte gemaakt!

De badkamer is in verhouding tot de rest van het appartement vrij groot, maar dat was precies wat de eigenaresse wilde. Het moest een badkamer worden met de uitstraling van een luxe spa. Ook hier zijn luxe materialen gebruikt. De muur heeft een diepblauwe kleur gekregen en in de douche zijn verschillende patronen tegels in één tint met elkaar gecombineerd. Wil je jouw badkamer ook een wellness uitstraling geven? Bekijk dan onze tips!

www.yatzer.com

Reageer op artikel:
Appartement van 50 vierkante met een super stijlvol interieur
Sluiten