Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 28 jul 2018

Verzot op uilen? Dit appartement heeft een uilen behang

Was die prachtige witte Hedwig ook altijd jouw favoriete dier uit Harry Potter? Dan hebben we het beste behang óóit voor je gevonden. Dit mooie Scandinavische appartement staat namelijk vol met verschillende uilen. En ja, die zien we dus ook terug op het behang.

In de woonkamer worden we meteen al verliefd op de schattige verlichting met balletjes. De kleuren die gekozen zijn komen weer perfect terug in de rest van het interieur, wat vooral uit hout- en monochrome tinten bestaat. En zie je hoe goed de kleine tripod tafel bij de stoelen past?

In de close-up: het uilenbehang! Het witte behang met zilveren uilen is heel subtiel, maar wanneer je er even goed naar kijkt springt het er echt uit. De details zijn namelijk prachtig! Daarnaast past de kleur van de uilen goed bij de lichtgrijze bank.

De keuken heeft een industrieel tintje gekregen door de combinatie van licht hout en zwart staal. Doordat het zwarte kastje plankjes op verschillende hoogtes heeft, krijgt de keuken een speels effect. Dat wordt nog eens extra versterkt door het L-vormige werkblad.

Nog een paar details: het uilenbeeldje is té schattig. Door de uil op meerdere plekken terug te laten komen, wordt er een eenheid gecreëerd. De kleur past goed bij de cactussen en terracotta bloempotten. Je hoeft terracotta écht niet alleen buiten te gebruiken, die kleur doet het binnen namelijk ook ontzettend goed. Of geef ze een leuk kleurtje door ze te schilderen.

Wil je ook een beestenboel in je interieur?

Bron: Arhe

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verzot op uilen? Dit appartement heeft een uilen behang
Sluiten