Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 5 feb 2018

In ieder hoekje van dit appartement vind je wel een stapel boeken

Soms zie je meteen aan het interieur van een huis wat voor type mensen er wonen. Op iedere beschikbare plek in dit appartement vind je wel een stapel boeken liggen. Je merkt dus al dat hier echte book lovers wonen!

Lees dit ook: Kattenliefhebbers: kijk je ogen uit in dit ware kattenparadijs!

kleurrijk vloerkleed

Je ziet vooral wit, beige en zwart in deze ruimte. Door maar één kleur toe te voegen krijgt het interieur al een hele andere uitstraling. In dit geval heb ik het over het vloerkleed met rode details. Als je dit nu even weg zou denken, is het een saaie kleurloze kamer. Links op de grond en in de grote zwarte kast zie je de eerste stapel boeken al liggen.

stapel boeken

Een zwart hoekje dat dient als mini bibliotheek. Door de donkere kleur vallen de boeken – het pronkstuk van de bewoners – extra mooi op. Eigenlijk hadden ze het plafond ook zwart moeten maken, dan was het effect nog groter geweest, zoals in deze ruimtes. Je kunt lekker aan de eettafel genieten van een goed boek.

De keuken is vrij smal doordat deze tussen twee muren zit. Tegenover het kookgedeelte is wel een klein kookeiland geplaatst om toch nog extra werkgelegenheid te creëren. Ook hier zie je weer een kleurrijke stapel boeken tegen de muur aan; hier wonen echte leesfanaten!

gouden spiegel

Net als de keuken is de badkamer ook super smal. Maar wat maakt het ook eigenlijk uit als het slim is ingericht en als het er stijlvol uitziet. De ruimte ziet er netjes uit met een mooie tegelvloer en een gouden spiegel als eyecatcher. Wat vind je van de toilet? Hier kun je meer inspiratie opdoen voor het kleinste kamertje van je woning!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In ieder hoekje van dit appartement vind je wel een stapel boeken
Sluiten