Dit appartement in Slowakije heeft een verborgen ruimte

Dit appartement in een voormalig klooster uit 1719 is helemaal gerenoveerd door architectenbureau JRKVC. De architecten zorgden voor meer lichtinval door de muren te verwijderen en werden de authentieke elementen weer tevoorschijn gehaald. Maar dat is nog niet alles: ze creëerden ook een verborgen ruimte!

Bekijk ook eens dit typische Scandinavische huis met een goed verborgen keuken.

roomed-trn-2

De keuken uit je dromen

roomed-trn-5
roomed-trn-26
roomed-trn-25

De zwarte keuken staat in het midden van het appartement en trekt hierdoor meteen de aandacht. Boven het aanrecht hangen stijlvolle planken waarop het mooiste servies is uitgestald. Het kookeiland dient meteen als scheiding tussen de keuken en de zithoek. Boven de kookplaat hangt een fijne afzuigkap die het daglicht niet blokkeert en er ook nog eens stylish uitziet.

roomed-trn-21
roomed-trn-19
roomed-trn-3

De ronde eettafel zorgt voor een doorbreking van alle rechte vormen in dit huis. De haard van staal gecombineerd met de leren stoelen zorgt voor een stoere look. Benieuwd naar hoe je staal het beste kunt combineren? Bekijk dan dit artikel.

roomed-trn-20
roomed-trn-9
roomed-trn-11
roomed-trn-13

Deze wand ziet er misschien uit als een basic boekenkast, maar niets is minder waar…

roomed-trn-18
roomed-trn-14
roomed-trn-16

Achter de kast is namelijk de compacte slaapkamer gesitueerd! Naast het feit dat een minimalistische kamer zorgt voor een goede nachtrust, heeft zo’n kamer nog veel meer voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

roomed-trn-28
roomed-trn-27
roomed-trn-23
roomed-trn-24

MEER LEZEN
Ben je geïnspireerd geraakt door deze verborgen ruimte? Kijk dan ook eens naar dit appartement met een verstopte home office, of dit appartement met een verborgen bar.

blog.gessato.com

Reageer op artikel:
Dit appartement in Slowakije heeft een verborgen ruimte
Sluiten