Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 3 jan 2019

Dit appartement heeft een roze gang – en nu willen wij het ook

De klassieke combinatie oudroze en navy blue is er eentje die we de laatste tijd erg veel zien in verschillende interieurs. Dat is ook niet zo gek, want deze twee kleuren staan onwijs goed bij elkaar! Dit appartement met roze gang laat precies zien waarom.

Een klassieke combinatie is niet voor niets een klassieke combinatie: het werkt altijd!

roze gang
roze gang

Blauw velvet is altijd een goede combinatie, al helemaal in de woonkamer. Deze blauwe velvet bank ziet er onwijs zacht uit, daar zouden wij na een lange werkdag maar al te graag in wille ploffen.

roze gang
roze gang

Needless to say dat we dit hoekje met planten onwijs leuk vinden – maar we doen het toch. Zo’n hoekje met planten zorgt er namelijk voor dat je interieur helemaal gaat leven. Het is een vrolijke touch in je huis, waar wij helemaal voor staan.

roze gang
roze gang

Een bankje bij het bed

Extra opbergruimte nodig? Een stijlvolle manier om meer opbergruimte aan je slaapkamer toe te voegen, is het plaatsen van een bankje aan je voeteneinde. Je moet er natuurlijk wat loopruimte voor inleveren, maar je hebt nu wél een plek om jouw planten, dekens en boeken neer te leggen.

Zie het als een nachtkastje, maar dan aan de andere kant van je bed. Ook leuk voor lampen, mits er dan wel omschoppingsgevaar ontstaat.

roze gang
roze gang

We zien onwijs veel planten terug in de slaapkamer – leuk! Deze skeletplant vinden we een prachtige toevoeging in de vensterbank.

roze gang
roze gang

En dan nu de smaakmaker van het interieur: een roze gang. Deze diepe oudroze kleur combineert mooi met het lichte hout en rotan van het bankje.

Om de gang nóg meer sfeer te geven, is er een vloerkleed neergelegd. Lekker zacht en warm! De bewoners van het appartement hebben zo met weinig middelen een écht gezellige gang ingericht – iets wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Meer mooie interieurs bekijken? Check dan deze binnenkijkers:

Bron: Stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit appartement heeft een roze gang – en nu willen wij het ook
Sluiten