Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 26 jan 2018

Een warm appartement met een roze bank als pronkstuk

Een roze bank is absoluut een must in je interieur (vinden wij dan). Vandaar dat we erg blij worden van dit appartement, waar kleur en vintage elementen centraal staan. Van een sierlijk behangetje in de slaapkamer tot rode voegen tussen de metrotegels in de keuken. Ja, hier wordt lef getoond!

Fan van een vintage interieur? Bekijk hier het boek ‘Think Radical Vintage’ van MENDO.

rode voegen

Wij vinden het geweldig; de rode voegen tussen de mooie metrotegeltjes. Dit is een origineel idee om de keuken een warme touch te geven. En hoe romantisch is dit! Deze ruimte is niet groot, maar het indelen is slim aangepakt. Zo staat het kookeiland schuin tegen de muur aan.

roze bank

Is het geen plaatje? De roze bank komt nog beter uit tegen de donkere muur. En zie je die vintage lamp naast de sofa? Deze past perfect in het geheel!

vintage behang

Ook in deze ruimte zie je een vintage touch: het behang. De prachtige doffe kleuren gecombineerd zijn prachtig gecombineerd met het bordeaux rode plaid. Gezelligheid kent geen tijd in deze kamer. Een heerlijk kacheltje met een plaid ernaast en een vloerkleed op de grond maakt de kamer sfeervol.

koffer drager

Je kunt wel zien dat de bewoners reislustig zijn. Moet je dit gave mintkleurige kofferrekje eens zien! Dit zie je niet veel als decorstuk, maar het ziet er heel leuk uit! Ook kun je een wereldkaart toevoegen aan je interieur. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en brengt de mooie reisherinneringen naar boven.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een warm appartement met een roze bank als pronkstuk
Sluiten