Een duurzame verticale plantenwand in de woonkamer

Haal je tuin maar in huis! Dit appartement in Oekraïne heeft in de woonkamer verticale muren bedekt met planten. Gek misschien, maar deze plantenwand ziet er supertof uit. Het project heet de ‘Green Walls’ en is ontworpen door Svoya Studio.

Wil jij zelf eigenlijk ook wel een plantenmuur creëren? Check dit dan even!

Verticaal tuinieren is de laatste tijd een echte trend. Je kunt het natuurlijk ook gewoon in je woning verwerken. De plantenwanden op de foto hierboven zijn uiterst zelfvoorzienend en zien er onwijs gaaf uit.

De leefruimte heeft vele ramen met een panoramisch uitzicht over de rivier de Dnipro. De plantenwand is tussen ieder raam verwerkt, wat voor een mooi effect zorgt. Wat vinden jullie van de bruine wand achter de tv? Het is een echte eyecatcher, net als deze mooie achtergronden voor je tv.

De keuken bevat een mooi wit kookeiland met houten elementen. De kamer is vrij lang en vanuit de keuken heb je overzicht over deze gehele ruimte. Zoals je kunt zien is er veel hout te vinden in de woning. Dit straalt warmte en gezelligheid uit. Wij vinden het hout in combinatie met de plantenwand te gek!

Ook de master bedroom heeft een geweldige raampartij met een Frans balkon; we love it! Door de betonnen muur heeft de kamer een industriële look.

Zodra de avond aanbreekt staan de planten in de spotlights. Het interieur pareltje moet je natuurlijk wel goed benadrukken, heel mooi gedaan!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Svoya Studio

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een duurzame verticale plantenwand in de woonkamer
Sluiten