Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 29 mrt 2019

Je witte muren zat? Dit appartement heeft te gekke perzikkleurige muren

Ben jij de witte muren in jouw appartement ook helemaal zat? Dat kunnen we begrijpen. Soms ben je gewoon toe aan iets totaal anders. Dan kan je met de trends meegaan en kiezen voor een donkerblauwe of donkergroene muur, maar je kan óók kiezen voor perzikkleurige muren.

Kijk maar naar dit appartement, waar we helemaal verliefd op zijn geworden. Zo zie je maar weer: qua kleur een beetje out of the box denken kan nooit kwaad.

een woonkamer met perzikkleurige muren
een woonkamer met perzikkleurige muur

Je hebt er misschien een flinke portie lef voor nodig, maar wij vinden het in elk geval prachtig geworden. Het perzikkleurige behang zorgt ervoor dat de ruimte in één klap heel warm en huiselijk aanvoelt. De kamer wordt er een stuk gezelliger van, omdat de kleur muur warme uitstraalt.

Perzikkleurige muren voor een warm interieur

Die warmte wordt nog eens extra verstrekt door de inrichting. Een groot vloerkleed op de grond, warme houten boekenkast en een bank met alleen maar bruintinten zorgen ervoor dat de woonkamer extra gezellig oogt. Ook fijn: de kleurencombinatie van de groene plant en de perzikkleurige muur. Wat een heerlijk contrast!

een woonkamer met perzikkleurige muur
een woonkamer met perzikkleurige muur

Om de kleur niet té overheersend te laten worden, hebben de bewoners van het appartement er ook voor gekozen om de muren rondom de ramen lekker wit te houden. Een slimme keuze, want de witte muren weerspiegelen daglicht. Hierdoor wordt de kamer met één trucje een stuk lichter (> hier vind je meer tips om een donkere ruimte lichter te maken).

een keuken met perzikkleurige muur
een keuken met perzikkleurige muur

Warm vloerkleed in de keuken

Ook in de keuken komt de perzikkleur gewoon terug. Natuurlijk op de muur, maar de kleur van de houten keukenkastjes (de binnenkant en de handgrepen dan) matchen ook wel heel lekker met deze kleur. Het lange vloerkleed maakt de keuken aangenaam voor blote voeten. Wel even oppassen met pastasaus, want die vlekken wil je niet uit dit vloerkleed halen!

botanische badkamer met planten

Als laatste willen we deze heerlijke botanische badkamer nog even een plekje in de schijnwerpers geven. Je wordt toch instant vrolijk van deze planten als je de badkamer binnenloopt? Door een groot dakraam krijgen de badkamer planten in elk geval genoeg licht om lekker te groeien.

Meer mooie interieurs om bij weg te dromen:

Bron: lundin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je witte muren zat? Dit appartement heeft te gekke perzikkleurige muren
Sluiten