Een geweldig appartement met een panoramaraam als hoogtepunt

Dit appartement is helemaal opgeknapt door de architecten van FORM. De eigenaar van dit stekje is reislustig en gek op kunst. Veel muren in het interieur zijn dan ook versierd met levendige foto’s van Peter Lik. Bepaalde elementen mochten absoluut niet veranderd worden. De halfronde muur in de hal bijvoorbeeld, deze kwam uit Spanje. Maar het hoogtepunt van dit appartement is toch wel het enorme panoramaraam.

Scroll snel verder, want dit appartement is werkelijk fantastisch!

Bij binnenkomst maakt ons hart al een sprongetje. Wat een geweldige hal en moet je die spiegelwand eens zien..

Het wordt alsmaar mooier. De woonkamer is het belangrijkste gedeelte van dit appartement. De grijze betonnen vloer in combinatie met de zwarte muur is een perfect match. Vanuit de enorme zachte bank kun je genieten van je favoriete programma’s en films. Heerlijk toch?

De raampartij is echt prachtig. Je weet haast niet waar je kijken moet! En wat een bank is dit hè? Je kunt aan twee kanten van de sofa zitten. Op deze manier kun je niet alleen van je favo filmpjes genieten, maar ook van het fantastische uitzicht. Ja, op zo’n panoramaraam zijn wij heel jaloers!

Naast het mooie uitzicht, komt er enorm veel licht de kamer binnen. Als je verder kijkt zie je aan de rechterzijde de eetkamer.

De keuken is vrij strak en simpel. De grijze kleur gaat wel weer mooi samen met de gietvloer. In deze keuken is een verhoogde tafel geplaatst met twee barkrukken. Zo kun je lekker tv kijken met een hapje en een drankje.

Voor de eettafel is gekozen voor een super chique tafelblad. Het houten blad is 280 jaar (!) oud en heeft een dikte van wel acht centimeter. De tafel is met moeite het appartement binnen gekomen. Ook tijdens het diner heb je door de grote raampartij adembenemend uitzicht.

Vanaf de hangmat kun je heerlijk relaxen met een goed boek. En… natuurlijk volop genieten door de panoramaramen!

Wij zijn sprakeloos. Wat een uitzicht!

In de badkamer is er gekozen voor een donker interieur. Dit creëert rust en warmte. Deze ruimte is niet groot, maar heeft wel een heerlijk rond ligbad.

De kleuren, de meubels en de accessoires maken deze slaapkamer expressief en uiterst laconiek. De wand achter het bed vinden wij onwijs gaaf. Bij de afwerking is gebruikt gemaakt van microcement.

Meer zien

Dit was nog niet alles, er is nog veel meer moois in dit appartement te zien.

Bron: FORM

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een geweldig appartement met een panoramaraam als hoogtepunt
Sluiten