Eclectisch appartement in Oekraïne met een bijzondere master bedroom

In dit eclectische appartement in Oekraïne woont kunstenares Anna-Maria Shmorgoner met haar gezin. Samen met de interieurontwerpers van Svoya Studio creëerde Anna-Maria een heerlijk, eclectisch familiehuis van 100 vierkante meter. Door de slimme indeling – en dan met name de geniale oplossing van de master bedroom – oogt het huis heel ruimtelijk.

Wil je zelf ook een eclectisch interieur creëren? Dan wordt het tijd om verschillende interieur stijlen met elkaar te mixen. Bekijk dit artikel voor tips en inspiratie.

master bedroom

master bedroom

master bedroom

Eigenlijk is in dit appartement niet alleen de master bedroom bijzonder. In elke ruimte van het huis staat wel een statement object. In de woonkamer is het deze prachtige herringbone muur! Om de eclectische look te versterken is er gekozen voor verschillende houtsoorten. Een gedurfde beslissing, aangezien veel grote vlakken – de vloer, balkenconstructie én de herringbone muur – van hout zijn gemaakt. Maar naar onze mening past het perfect bij elkaar, juist omdat al het hout zo verschillend is!

>> Te gekke loft met industriële elementen én herringbone muur

master bedroom

master bedroom

master bedroom

Voor een goede balans in het interieur hebben al die verschillende houtsoorten ook contrast nodig. In dit appartement zorgt de keuken voor het contrast. Hoogglans wit, strakke kasten en weinig poespas. We like!

master bedroom

master bedroom

>> Inspiratieboost: het stylen van je ongebruikte eettafel

master bedroom

master bedroom

En dan.. de master bedroom! De muren van de slaapkamer bestaan uit prachtige industriële glazen deuren. Dit idee zagen we eerder ook al in dit stoere appartement en wij zijn helemaal fan! Van de ruimte achter het bed is slim gebruik gemaakt. Achter het hoofdbord is een werkblad geplaatst, wat gebruik kan worden als home office of beauty tafel. De simpele peertjes aan het plafond maken de industriële look van deze te gekke slaapkamer helemaal af.

master bedroom

master bedroom

master bedroom

Ook de kinderkamer heeft een bijzondere look. Wie zegt dat de bedstee ouderwets is? De bedstee is omlijst met klassieke kastdeuren, maar de kamer heeft verder een moderne look. De eclectische touch is dus ook in de kinderkamer doorgevoerd!

Bekijk ook: Inspiratieboost: 7x een educatief verantwoorde kinderkamer

design-milk.com

Reageer op artikel:
Eclectisch appartement in Oekraïne met een bijzondere master bedroom
Sluiten