De mix van materialen geeft dit appartement een gezellige look

Hoe kan je je interieur een spannende look geven, zonder al teveel felle kleuren te gebruiken? Creëer een bijzondere mix van materialen! Door te kiezen voor een combinatie van stoffen met verschillende texturen krijgt je interieur een unieke uitstraling. Dit appartement is hét perfecte voorbeeld!

>> 4x tips voor de juiste mix van materialen in huis

Het vloerkleed heeft dezelfde natuurlijk tint, maar valt door het hoogpolige effect toch op. De stoel en de poef zijn echt een eenheid, maar als je goed kijkt zie je dat ze zijn gestoffeerd met verschillende materialen. De bank krijgt een unieke uitstraling door de combinaties van verschillende kussens met print.

De look wordt doorgetrokken in de slaapkamer. Ook hier is de mix van materialen goed te zien: glad katoen en gebreide stof, gemixed met linnen en geweven vloerkleed. De aztec print van het het vloerkleed past perfect bij de look: een beetje bohemian en een beetje Scandinavisch!

In de keuken worden – naast het vloerkleed onder de eettafel – niet veel stoffen gebruikt. Maar, de mix van materialen zien we wel terug afwerking van de keuken, de lichte vloer en donkere stoelen. De gladde textuur van de keukenkastjes en de karakteristieke houten vloer met knoesten staan in prachtig contrast.

Bekijk ook
11x Scandinavische keukens waar wij best achter het fornuis willen staan

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
De mix van materialen geeft dit appartement een gezellige look
Sluiten