Appartement met stijlvol interieur en dé ultieme verstopte home office

Dit fijne, compacte appartement in Göteborg heeft een super stijlvol interieur. Hoewel in Scandinavische interieurs wit vaak de boventoon voert, hebben de bewoners van dit appartement het net even anders aangepakt: het appartement heeft een aantal contrasterende features, zoals een donkere vloer, een te gekke navy blauwe keuken en mat zwarte muren. Maar er is nog één element dat behoorlijk opvalt, of eigenlijk valt het juist niet op en daarom is het zo cool. De slimme home office zit namelijk heel goed verstopt in de woonkamer!

Zo’n verstopte home office is ideaal voor elke ‘thuiswerker’. Je kantoortje is onderdeel van de woonkamer, maar toch genoeg afgeschermd om werk en vrije tijd te kunnen scheiden. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden? Bekijk dan even dit artikel.

stijlvol interieur
stijlvol interieur

In Scandinavische interieurs worden veelal lichte kleuren gebruikt, maar in dit huis voeren navy blauw en bruin de boventoon. Verfrissend! De lijsten aan de muur bewijzen dat er voor een gallery wall niet veel nodig is. Vooral de lijst op de grond (en gecombineerd met het grafische kleed) geeft de woonkamer een speelse look.

>> De mooiste inspiratie voor je eigen gallery wall

stijlvol interieur
stijlvol interieur

In de woonkamer zit een super handige, verscholen home office. Kun jij ‘m spotten? De stijlvolle boekenkast is om de opening heen gebouwd en biedt toegang tot een kleine ruimte waar de home office is verstopt.

stijlvol interieur
stijlvol interieur

Het kamertje is groot genoeg voor een bureau en stoel. Om de kleine ruimte optimaal te benutten is gekozen voor een los werkblad op schragen. Het voordeel van een bureau met losse elementen is dat je eindeloos kunt combineren. Geef het werkblad een nieuwe kleur of verwissel de schragen en je home office heeft een compleet nieuwe look. Bekijk in dit artikel de leukste voorbeelden.

stijlvol interieur
stijlvol interieur

Tegenover de zithoek is de prachtige open keuken. Wij zijn vooral fan van de navy kleur van de kasten! Navy is een chique kleur voor in het interieur, maar in combinatie met het betonnen werkblad en de witte tegels heeft de keuken toch een stoere look. De keuken heeft een subtiele industriële touch door de lange, koperen buis waar de mooiste kitchen tools aan hangen.

stijlvol interieur
stijlvol interieur

De slaapkamer heeft dezelfde uitstraling als de woonkamer en de keuken: ook hier worden lichte kleuren gecombineerd met een donkere tegenhanger. In dit geval een mat zwarte muur en een stijlvol Perzisch tapijt. Wij zijn vooral fan van de prachtige vintage houten kast die wordt gebruikt om linnengoed en handdoeken in op te bergen.

stijlvol interieur

Bekijk ook: 4 tips voor optimaal genieten in de zon op een super klein balkon

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
Appartement met stijlvol interieur en dé ultieme verstopte home office
Sluiten