De betonnen skatebaan in dit appartement is de droom van elke tiener

Dit fantastische appartement in Kaapstad is een droom voor elke tiener: van een chillhonk tot een pooltafel en van een boxbal tot een bar. Maar hét hoogtepunt is toch wel de betonnen skatebaan. Het was absoluut geen gemakkelijke klus, maar het resultaat is fantastisch! Heb jij ooit een skatebaan in huis gezien?

Scroll snel verder om een kijkje te nemen in deze te gekke mancave.

In de leefruimte hangt een relaxte sfeer. Wat meteen opvalt is de tv-wand die tegelijkertijd werkt als verlichting. Het is een prachtige bruine boogconstructie die veel warmte met zich mee brengt. Ook de gallery wall is opvallend, deze steekt goed af op de grijze muur.

Dit appartement heeft een industrieel interieur met heel veel beton. De witte vloer komt mooi tot zijn recht bij de donkere muren en het plafond. Waar meteen je oog naartoe trekt in deze oase van donkere kleuren is de fel groene pooltafel.

De vloer in de gehele woning is van beton, dit is gedaan vanwege het allerbelangrijkste gedeelte van de ruimte: de betonnen skatebaan. Het is niet alleen een skatebaan, maar ook een kunstwerk. De Zuid-Afrikaanse straatkunstenaar Jack Fox heeft non-stop 12 uur lang te gekke geïmproviseerde tekeningen op de muur gemaakt. Wij zijn er van overtuigd dat je als tiener jezelf hier urenlang kan vermaken. Wij vinden het eindresultaat in ieder geval fantastisch!

Er is meer

Klik op de afbeeling om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Homedsgn

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
De betonnen skatebaan in dit appartement is de droom van elke tiener
Sluiten