Houd jij van modern én sierlijk? Dit appartement heeft het allebei

Scandinavische landen hebben veel moois te bieden op het gebied van interieur. Zo ook dit geweldige appartement in Stockholm. Het is ultra modern, maar bevat ook elegante elementen. Het sierlijk plafond in dit appartement heeft mijn hart gestolen!

Ben jij fan van ornamenten en sierlijsten? Neem hier dan even een kijkje.

Moet je dat ongebruikelijk mooie plafond eens zien… Ik ben verliefd! De sierlijke ornamenten vind ik echt prachtig. Door de lichtgrijze muur springen deze er heel mooi uit. In deze ruimte is gebruik gemaakt van neutrale kleuren, maar wel op een manier dat bepaalde elementen er goed uitspringen. Naast het sierlijk plafond vallen de hoge witte deuren ook mooi op.

Iedere kamer heeft een ander zacht kleurtje op de muur. Deze ruimte is beschilderd met een mooie pastelgroene verf. Deze ruime leefkeuken is zeer modern en bestaat vooral uit strakke lijnen. De houtkleurige vloer maakt het geheel warm en sfeervol.

De eetkamer is in één woord: majestueus. De moderne metalen lamp, de rotan stoelen en de warme houten vloer zijn prachtig samen. En… niet te vergeten de hoge ramen. Deze zorgen voor veel daglicht. Zoals je ziet grenst de eetkamer aan het balkon, dus tijdens het diner heb je mooi uitzicht met een avond zonnetje. Zie je dat plafond? Dit pareltje loopt uiteraard door alle kamers!

Een groen accentje in de slaapkamer daar worden we vrolijk van. Het is niet veel, maar het geeft een kleurrijke touch aan de kamer. Wat ik zo leuk vind aan dit appartement is dat alle kamers dezelfde stijl bevatten. Bepaalde elementen, zoals de houtkleurige vloer, het sierlijk plafond, de deuren en de neutrale kleurtjes op de muur zie je terug komen in alle ruimtes.

De badkamer is geheel wit met een paar bronzen uitblinkers. De douchekop, het doucheputje en de kraan vallen extra goed op. Deze gehele verdieping bestaat uit een combinatie van moderne accenten en mooie gerenoveerde originele kenmerken. De kamers zijn stuk voor stuk prachtig!

Er is veel meer dan alleen het sierlijk plafond!

Dit zeskamer appartement is van alle markten thuis.

Bron: Ahre

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Houd jij van modern én sierlijk? Dit appartement heeft het allebei
Sluiten