Dit appartement met schuine muren laat de mogelijkheden van een zolderkamer zien

Schuine muren hoeven geen belemmering te zijn, maar kunnen een ruimte ook juist een toffe look geven. De bewoners van dit appartement hebben gespeeld met deze lijnen en als kers op de taart; in de punt pronkt een fijne mezzanine.

Heeft jouw huis schuine muren of weet je niet wat je met die zolderkamer aan moet? Wellicht haal je inspiratie uit deze binnenkijker. En anders: eerder schreven we al hoe je de struggles van een schuin plafond kunt overwinnen.

Als je huis schuine muren heeft, kan dit al snel een benauwend effect geven. Daarom is het een slimme zet om ze een effen witte kleur te geven. Dit zorgt voor ruimte, rust en een goede basis.

De bewoners van dit appartement hebben de balken juist een contrasterende kleur gegeven, wat zorgt voor een spannend element.

Aan de andere kant van de brede muur die de ruimte in tweeën splitst, bevindt zich de keuken. Het strakke design versterkt het lijnenspel van de balken en het plafond.

Om ruimte te besparen is een ontbijtbar in de keuken een goede optie. Kun jij relaxed op een krukje toekijken hoe je geliefde in de weer is met de pannenkoeken – om maar een van de voordelen te benoemen.

De open trap leidt naar het pronkstuk van de zolderkamer: een mezzanine. De ideale plek voor de slaapkamer, waar je je heerlijk terug kunt trekken.

LEES MEER:
Wil je meer inspiratie? Bekijk dan zeker eens een van deze binnenkijkers:

entrancemakleri.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit appartement met schuine muren laat de mogelijkheden van een zolderkamer zien
Sluiten