Uit dit appartement halen we styling lessen voor een lastige ruimte

Hoewel dit appartement op een zolderverdieping ligt, heeft het een opvallend hoog plafond en oogt het daardoor heel ruim. Daarnaast heeft dit appartement allerlei hoeken en nissen die lastig te stylen zijn. Vaak worden deze dichtgemaakt met kasten maar de designer van Concept Saltin laat zien hoe je deze nissen wél kunt stylen.

Heb jij thuis ook een schuin plafond? Met deze tips wordt inrichten een stuk makkelijker.

De boogvormige ramen geven deze kamer meteen een interessante look. Doordat de ramen op verschillende hoogtes zitten, is er ook veel lichtinval. De nis naast de open haard is goed benut door er een loveseat neer te zetten. Hierdoor ontstaat echt een knus hoekje waar je graag wil gaan zitten.

Door een ronde tafel te gebruiken doorbreek je alle rechte hoeken in dit appartement. En met de transparante Louis Ghost Chair krijgt de eethoek een ruimtelijk effect. Ook hier is de hoek mooi opgevuld met een grote plant voor extra sfeer.

De keuken in dit zolder appartement is erg bijzonder. De kleur en het patroon van de kastjes zorgen ervoor dat de keuken een echte eyecatcher is in deze ruimte. De frontjes van de keukenkastjes zijn van het Zweedse merk Superfront. Met hun fronts geef je IKEA kasten een eigenzinnige look!

Leuk idee: benut de nis door een plant op een standaard te zetten! Check de leukste standaarden voor maximaal 30 euro.

Dat je een kleine badkamer ook mooi kunt aankleden bewijst deze badkamer wel. Door een mooie plant neer te zetten en te gaan voor een houten handdoekenrek kun je een fijne sfeer creëren. Ook met een spiegel kun je je stijl benadrukken. Kijk hier eens voor inspiratie voor de mooiste badkamerspiegels.

Een groot pluspunt van dit appartement is het ruime balkon. Dit balkon is al helemaal klaar voor de herfst met een fijn warm plaid. Wij geven je graag meer tips om je balkon najaarsproof te maken!

MEER LEZEN
Kijk ook eens naar deze mooie zolderwoning.

www.decoist.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Uit dit appartement halen we styling lessen voor een lastige ruimte
Sluiten